Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de 21 de etaje, în sudul litoralului. Cine este investitorul

ro

22 Jul, 2021 10:48 2955 Marime text
  • Bloc de 21 de etaje în Olimp, municipiul Mangalia

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar de 21 de etaje, din stațiunea Olimp, municipiul Mangalia, investitor fiind Petrescu Properties Invest SRL.

Este vorba de proiectul „Construire imobil 2S+P+21E+terasă circulabilă cu destinație de apartamente de vacanță, servicii comerciale și de recreere, piscină”,  propus a fi amplasat în mun. Mangalia, loc. Olimp nr. 10F+10D+10E, județul Constanța.


Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul: PETRESCU PROPERTIES INVEST SRL, cu sediul in mun. Bucuresti, b-dul. Dacia nr. 29, ap. 4, et. 1,  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.,


Despre Petrescu Properties Invest SRL

Societatea a fost înființată în 2004, cu sediul social în București, Sector 1, pe bulevardul Dacia. Asociat unic este Dan Costin Petrescu, care are și funcția de administrator al firmei. În anul 2020, firma a avut 1 salariat, la o cifră de afaceri de 601.010 lei, cu un profit de 171.995 lei. Dan Costin Petrescu nu mai este asociat în alte firme.



Amintim că în 2015, Dan Costin Petrescu şi Ilie Panait, afacerist din Constanţa, au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru proiectul „Construire imobil D+P+Supantă+7 -8E+Terasă circulabilă, cu funcţiunea de vilă turistică“, propus a fi amplasat în staţiunea Mamaia, Careul 51BIS, LOT 3, având număr cadastral 227215. Blocul a fost finalizat și se află într-o zonă cheie din stațiunea Mamaia.
 
Citește și

Încă un complex de apartamente: Un bucureştean şi un partener de afaceri al firmei Quadrifoglio SRL construiesc în Mamaia



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii