Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Tragedie în cartierul bogaţilor. Fiica şi-a ucis mama după care s-a sinucis

ro

06 Jul, 2011 11:15 3370 Marime text

cristina_verona1_fd06dc38d0.jpg

În urma autopsierii celor două cadavre, medicii legişti au concluzionat că Elena Pârvulescu a fost ucisă prin asfixie mecanică. Pe corpul bătrânei au fost descoperite urme de compresie toracică, cel mai probabil provenite ca urmare a faptului că fiica ei s-a urcat pe pieptul mamei şi a asfixiat-o cu o pernă.

După ce şi-a ucis mama, femeia s-a spânzurat.

 

Cristina Verona, fost jurnalist și director de PR la agenția Grafitti BBDO, și mama acesteia, în vârstă de 77 de ani, au fost găsite aseară moarte, în condiții suspecte, într-un imobil din cartierul Primăverii. Poliţia a ajuns pe bulevardul Primăverii după ce vecinii au sunat la 112, reclamând un miros foarte puternic de putrefacţie. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a găsit în imobil două cadavre în stare avansată de putrefacţie. Criminaliştii apreciază că femeile au decedat cu 4-5 zile în urmă.

"Din cauza stării avansate de putrefacţie, cele două cadavre au intrat în descompunere. Practic s-au umflat şi a plesnit pielea. Nu s-a stabilit că ar fi vorba despre tăieturi. Deocamdată, nici varianta potrivit căreia una dintre victime s-ar fi spânzurat nu a fost stabilită", a precizat Diana Sarca, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei. Una dintre femeile găsite azi-noapte în imobilul de pe pe bulevardul Primăverii 43 se numeşte Elena Pârvulescu şi avea 77 de ani. Ea a fost găsită prăbuşită în mijlocul unei încăperi. În altă cameră, lângă un calorifer a fost descoperită şi fiica sa în vârstă de 44 de ani, Cristina Verona. Vecinii povestesc că fiica ar fi avut unele probleme psihice. După autopsie, anchetatorii vor stabili cauza morţii. Ei iau în calcul şi varianta unei crime, dar şi posibilitatea ca fiică să se fi sinucis, iar mama să fi decedat în urma şocului emoţional. CV-ul Cristinei Verona este unul impresionant. Absolventă a Liceului "Zoia Kosmodemianskaia", promoția 85, și a Facultății de Limbi și Literaturi străine din București, vorbitoare fluentă de engleză, franceză, sârbă, italiană și sloveană, Cristina Verona avea o experineță vastă în relații publice și jurnalism. A fost redactor șef la The Reader's Digest și Elle, director de PR la Grafitti BBDO Advertising și ofițer de informații publice la ONU. Prietena ei Alison Mutler, şefa AP Bucureşti, o caracterizează drept o foarte bună ziaristă, specialistă în limbi străine şi PR. Cristina Verona era pasionată de animale şi în special de cai, dar și de maşini luxoase.

Divorţase de câţiva ani şi nu era implicată în vreo relație.

www.evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii