Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un profesor din Tulcea, trimis în judecată după ce a luat mită de la o elevă corigentă

ro

26 Aug, 2010 17:51 1095 Marime text

Parchetul Tulcea a decis trimiterea în judecată a unui profesor din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, pentru luare de mită, bărbatul fiind acuzat că a cerut bani, bunuri şi favoruri sexuale de la o elevă, pentru a o promova la istorie, informează un comunicat remis joi de Parchetul General.

Potrivit unui comunicat remis joi de Parchetul General, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată aa lui Ion Dumitru,pentru luare de mită.

Din rechizitoriul întocmit de anchetatori reiese că bărbatul, în calitate de profesor la Grupul Şcolar „Dimitrie Cantemir" din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, în perioada aprilie - iunie 2010, a pretins şi primit bani, bunuri şi alte foloase de natură sexuală (promisiunea întreţinerii de relaţii sexuale), a acceptat promisiunea unor astfel de foloase sau nu le-a respins, de la o elevă, cu scopul de a o promova la materia "istorie", la care aceastaera corigentă,şipentru a o sprijini la bacalaureat.

Flagrantul organizat înacest dosara condus la surprinderea profesorului, pe 8 iunie, într-o pădure la marginea oraşului Babadag, unde îşi dăduse întâlnire cu eleva sa, având asupra sa suma de 500 de euro ce îi fusese oferită de către tânără. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii