Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu a petrecut cu foştii colegi de la Academia Navală

ro

28 Aug, 2011 13:08 1181 Marime text

Preşedintele Traian Băsescu a sărbătorit sâmbătă noapte, împreună cu 150 de foşti colegi, 35 de ani de la absolvirea Academiei Navale. Petrecerea a avut loc la vila prezidenţială din Neptun. Pentru acest eveniment au fost mobilizaţi mai mulţi jandarmi care au avut misiunea de a-i ţine la distanţă pe jurnalişti, informează http://www.realitatea.net/. Oaspeţii erau aşteptaţi la vila de protocol de la Neptun începând cu ora 19.00. Foştii colegi ai preşedintelui şi soţiile lor au sosit însă cu o jumătate de oră mai devreme.

Petrecerea de la Neptun s-a prelungit până după miezul nopţi.

"A fost frumos, a fost o seară plăcută ca între oamenii mării. Domnul preşedinte este tot timpul o gazdă bună. A fost gazdă bună şi când a fost comandant şi când este preşedinte", a spus un fost coleg al preşedintelui, citat de http://www.realitatea.net/.

"Am depănat amintiri. Aşa cum s-a întâmplat de 35 de ani încontinuu. Întotdeauna a fost un om excepţional şi aşa va rămâne", a spus un alt coleg.

"Suntem prima promoţie din institut, suntem cea mai unită promoţie dintre toţi. S-a dansat, s-a râs, s-a glumit. Ne-am amintit din facultate. Diverse amintiri din acestea plăcute", a povestit un fost coleg de facultate a lui Traian Băsescu.

Potrivit http://www.realitatea.net/, de când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii lui colegi la vila de protocol de la Neptun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii