Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei Vlad Pascu cere Tribunalului Constanța să fie plasat în arest la domiciliu! Vrea să învețe pentru a se înscrie la facultate

ro

09 Jan, 2024 11:00 1305 Marime text



Judecătorii de la Tribunalul Constanța au judecat marți, 9 ianuarie 2024, cererea lui Matei Vlad Pascu, din București, privind revocarea măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură mai blândă.
 
În fața magistraților, Matei Vlad Pascu le-a solicitat magistraților din Constanța să fie plasat în stare de arest la domiciliu, pentru a putea studia în vederea înscrerii la o facultate.

Tribunalul Constanța a rămas în pronunțare.

Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va fi definitivă.

De menționat că îns ala de judecată s-a aflat și tatăl lui Matei Vlad Pascu.

Amintim că tânărul bucureștean a fost trimis în judecată de procurorii din Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Exclusiv!
Filmul tragediei de la 2 Mai explicat de procurorii din Mangalia! Rechizitoriu după moartea a doi copii (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii