Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documente depuse la Mediu Universitatea Ovidius Constanța extinde și consolidează clădirea de pe bulevardul Mamaia

ro

01 Feb, 2024 17:00 993 Marime text
  • Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Universitatea Ovidius din Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Consolidare, extindere și mansardare corp C1 facultate – D+P+1E+2E”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, bd.  Mamaia, nr.124-126.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța - municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului Universitatea Ovidius din Constanța. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea, extinderea și mansardarea corpului C1 facultate D+P+1E+2E, situat în Constanța, B-dul Mamaia, nr. 124-126, Jud. Constanța, în vederea creșterii relevanței învățământului terțiar universitar în strânsa relație cu piața forței de muncă și sectoarele economice competitive. Valoarea totală a proiectului este de 31,937,776.25 lei.
 
Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10: „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale”, Prioritate de investiţii 10.1: „Investiţiile în educaţie, şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare”. Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Adminisrtaţiei Publice în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate Organism Intermediar.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.



 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Universitatea Ovidius din Constanța Conferință despre utilizarea structurilor masive de date în cercetarea științifică

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii