Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sever Voinescu Guvernarea Boc este proasta

ro

16 May, 2010 13:52 926 Marime text

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat ieri la Sibiu că partidul al cărui membru este a gestionat ineficient soluțiile anti-criză, însă actualul Cabinet plăteşte greşelile tuturor guvernărilor. Voinescu a vorbit și despre alternative, catalogându-i pe liderii principalelor partide de opoziție, PSD și PNL, ca fiind infantili sau isterici în gândire.

"Noi ne batem cu PNL în cifre. Guvernarea Tăriceanu a fost o guvernare proastă că nu a ştiut să gestioneze un moment bun. Guvernarea Boc este proastă că nu ştie să gestioneze un moment prost. Toţi suntem vinovaţi", a declarat Sever Voinescu.

"Da, Partidul Democrat Liberal a guvernat slab. A greşit. Însă PDL se află acum într-o situaţie extrem de provocatoare. Ceea ce trebuie să plătească astăzi nu e doar greşeala lui. Este greşeala tuturor partidelor din România, cronicizată în 20 de ani", a continuatVoinescu.

Potrivit acestuia, Guvernul PDL a avut şi o problemă de comunicare, pentru că a lăsat ca populaţia să înţeleagă greşit anumite acţiuni ale sale: "Guvernul nostru a făcut o mare greşeală: a indus ideea că prin tăierea pensiilor şi salariilor nesimţite, toţi ceilalţi vor avea parte de o mărire a pensiilor şi salariilor lor. Salariile în administraţie sunt foarte, foarte mici. Problema nu e că sunt mici, ci că sunt multe. Soluţia era concedierea, restructurarea. 250.000 - 300.000 de bugetari trebuiau să fie daţi afară".

Sursa: evz.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii