Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta CES a fost amanata pentru luni

ro

13 May, 2010 15:12 883 Marime text

Şedinţa Consiliului Economic şi Social (CES), în care urma ca partenerii sociali - Guvern, sindicate, patronate - să discute memorandumul cu FMI a fost amânată pentru luni, 17 mai, la solicitarea sindicatelor.

"Am fost de acord cu propunerea confederaţiilor sindicale de a amâna şedinţa CES pentru dezbaterea memorandumului cu FMI, pentru luni, la ora 13.00", a declarat preşedintele CES, Florian Costache.

Confederaţiile sindicale reprezentative din România au solicitat, miercuri, preşedintelui Consiliului Economic şi Social o reuniune extraordinară a plenului CES pe 17 mai, pentru dezbaterea memorandumului.

Confederaţiile sindicale au motivat cererea lor precizând că nu primiseră, până pe 12 mai, ora 15.00, documentele necesare, pentru a putea fi analizat memorandumul dintre Guvernul României şi FMI, deşi în Parlament s-a anunţat, pe 11 mai, că documentele vor fi remise sindicatelor în cel mai scurt timp.

În această situaţie, liderii sindicali au decis că nu pot participa la reuniunea CES din 14 mai şi au propus ca reuniunea plenului CES să fie reprogramată pentru 17 mai.

Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii