Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA pregatita de interventii

ro

18 Dec, 2009 16:13 2696 Marime text

În urma avizărilor meteo privind atenţionarea de cod galben, dar şi a ninsorilor abundente, la nivelul SC RAJA SA

s-a prelungit activitatea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, până pe data de 20 decembrie, comandament care are în componenţă atât membrii Consiliului director, cât şi şefii tuturor secţiilor. Potrivit purtătorului de cuvânt Irina Oprea, reprezentanţii Comandamentului asigură permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Astfel, la toate secţiile RAJA, atât la nivelul celor din municipiu, cât şi la nivelul celor din judeţ, se asigură permanenţa pentru a se putea interveni cu promptitudine.

În vederea asigurării funcţionării la parametrii optimi şi în condiţii de siguranţă a sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a celor de canalizare s-au constituit echipe specializate de intervenţie cu toate utilajele necesare, iar numărul personalului care asigură intervenţia s-a triplat. Numai la nivelul municipiului Constanţa 25 echipe de lucru, dotate cu toate utilajele necesare, sunt pregătite să intervină la toate solicitările.

Reprezentanţii RAJA fac apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • prieten 19 Dec, 2009 10:21 la-so jos ca macane bai excrocule de stroe.poate pdl reuseste sa va termine aranjamentele din curte.mai ai putin si transformi raja in unitate militara.la ce tia folosit ca ai facut pista pentru elicopter.oricum nu o sa scapi si ai sa pleci pe urmele lui mazare ciar daca lucrezi sub acoperire.