Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Apa este viaţă“ continuă la RAJA Constanţa

ro

04 May, 2011 18:08 1075 Marime text
Mâine, de la ora 09.30, la sediul SC RAJA SA Constanţa de pe strada Călăraşi, nr.22 - 24, va avea loc o nouă etapă a proiectului „Apa este viaţă", proiect în care sunt implicate mai multe unităţi de învăţământ din întregul judeţ Constanţa.

Elevii de clasele a doua şi a treia de la Școala nr.28 - "Dan Barbilian" din Constanţa vor vizita Staţia de pompare de pe strada Călăraşi şi sediul administrativ al SC RAJA SA Constanţa, În această etapă, copiii de la Școala nr.28 vor realiza și susține proiectul educațional "Să protejăm rezervele locale de apă". Prin acest proiect se urmăreşte educaţia comunităţii locale în spiritual conservării și protecției resurselor de apă și a respectului față de resursele mediului înconjurător.

Proiectul „Apa este viaţă" a demarat în luna septembrie 2010 şi presupune implicarea cât mai multor copii şi tineri în programe de educare ecologică, pentru a conştientiza importanţa rezervelor de apă de la nivelul întregii planete şi pentru a-i educa în sensul economisirii acestei bogăţii naturale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii