Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost solicitat acordul de mediu Teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă a Portului Constanța, sistematizat de CN APM Constanța

ro

07 Jun, 2024 09:34 686 Marime text
  • CN APM Constanța SA a solicitat de la APM Constanța acor de mediu pentru proiectul care prevede sistematizarea teritoriului aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă.
  • Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanta SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio- maritimă a Portului Constanța, motiv pentru care a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Consanța acord de mediu.
 
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunțat   publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu/respingere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Umpluturi și sistematizare teritoriu aferent Danei 99 din zona fluvio – maritimă a Portului Constanța și organizarea execuției  lucraăilor”.
 
Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța,  strada Unirii nr. 23,  în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00. Observaţiile și contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța până la data de 12.06.2024 .

 
Despre CN APM SA Constanța

 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
CN APM SA Constanța este deținută de Ministerul Transporturilor, cu 80% din capitalul social, și Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.
 
Administratorii CN APM SA Constanța sunt Catană Dan-Alexandru, Chirilă Constantin, Dede Suryan-Omar, Diaconu Catalin, Drumea Mihnea Claudiu, Drumea Mihnea Claudiu, Gavruță Adrian-Daniel, Vlad Elena.
 
În anul fiscal 2022, CN APM Constanța cu 896 salariați a declarat o cifră de afaceri de 479.165.475 lei și un profit de 114.510.926 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:
 
Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie: CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

 
Electrotest SRL va executa lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud. Contract de 1,7 milioane de lei, atribuit de CN APM Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii