Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie s-a terminat Tema a fost "Constanţa, retrocedată pe Legea 10 echipei Mazăre-Constantinescu?!"

ro

25 Nov, 2010 17:53 1572 Marime text
v_02.jpgPrimarul comunei Peştera, Valentin Vrabie a fost prezent la dialogul online cu cititorii Ziua de Constanţa. Edilul social democrat a răspuns întrebărilor cititorilor iar cele mai multe au vizat relaţia tensionată pe care primarul o are cu cei din conducerea organizaţiei PSD Constanţa. Vrabie a precizat că debutul conflictului cu liderii social-democraţi de la judeţ l-a reprezentat momentul în care Consiliul Judeţean a omis să aloce bani pentru localitatea Peştera. "Atunci am considerat că Nicuşor Constantinescu neglijează întreaga comunitate, în condiţiile în care 90% l-au votat ca preşedinte al Consiliului Judeţean", a precizat primarul.

Valentin Vrabie a mai afirmat că la alegerile pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei judetene al PSD, a realizat ca se pune problema existenţei unui clan şi nu a unei organizaţii de partid. "Nu pot colabora cu ei, pentru că această grupare decide după bunul plac alocarea a milioane de EURO lunar din banii publici şi nu pe criterii de necesitate aşa cum ar trebui. Aceşti oameni împart banii ca din propriul buzunar, prejudiciind astfel dezvoltarea judeţului după necesităţi. Eu am dovedit că mă pot descurca şi singur, dar aş fi egoist să nu lupt pentru a corecta această nedreptate. În 2012 la alegerile locale, electoratul nu va mai putea fi păcălit cum a fost până acum. Electoratul s-a maturizat şi cred că perioada în care acest clan a jupuit tot judeţul a ajuns sub limita suportabilităţii. Sunt din ce în ce mai mulţi cei care nu mai suportă situaţia, lucru care mă întăreşte şi mă face să cred că până acum nu am greşit. Mulţi colegi gândesc şi simt ce simt şi eu, numai că ei nu au avut şansa să facă ca comunitatea lor să devină independentă de Consiliul Judeţean iar acest lucru care i-a impiedicat să vorbească până acum. Dar în preajma alegerilor foarte multi primari vor răbufni", consideră Valentin Vrabie.

Edilul din Peştera mai spune că Radu Mazare nu a fost niciodată la Peştera. "Mai degrabă cunoaşte Papua Noua Giunee şi Brazilia, decât Peştera. Iar Nicuşor Constantinescu a venii numai în campania electoralp a povestit primarul care spune că a încercat să tranşeze toate aceste dispute, să în faţă, bărbăteşte cu cei doi lideri însă nu a avut cu cine: La partid nu există munca, activitate, organizaţie de partid, toată clica este implicată în distribuirea pe criterii numai de ei ştiute a banilor de la CJ şi asta le ocupa tot timpul". Vrabia a recunoscut că este interesat de un alt doilea mandat de primar însă nu la Medgidia aşa cum a fost întrebat de unii cititori ci de un al doilea mandat în comuna Peştera unde mai sunt multe de făcut.

Interviul integral îl citiţi aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii