Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înscriete-te la cel mai mare concurs de dans din România MY DANCE CONTEST

ro

13 Mar, 2011 15:23 1545 Marime text
Mega-concursul My Dance Contest bate si la usa ta ! Stii sa dansezi ?Crezi ca esti talentat si nu te-a descoperit nimeni ? Vrei sa dansezi intr-o trupa cunoscuta sau sa vrei sa apari la televizor, sa fii remarcat in sfarsit de impresari, vedete sau organizatorii de spectacole ? Iti doresti de atata timp sa te vada, sa te descopere cineva si n-ai stiut cum sa faci ? Acum e sansa ta ! Mihai Traistariu, impreuna cu Asociatia " MusicForKids " dau startul celei mai mari competitii de dans dedicata dansatorilor amatori si nu numai ! Competitia poarta numele MY DANCE CONTEST si incepe chiar acum !

Castigatorul va fi tratat ca un star si va avea propriul sau moment artistic la tv ! Intra pe site-ul oficial al marelui concurs http://www.mydancecontest.ro/ , citeste regulamentul si inscrie-te cat mai repede !
In concurs se pot inscrie dansatori de toate varstele, precum si grupuri de dansatori, de pe intreg teritoriul lumii . E fara limita de varsta ; poti sa ai si 3 ani, poti sa ai si 80 de ani ! Important e sa ai dansul in sange ! Sunt acceptate in concurs toate stilurile de dans : breakdance, street-dance, dans modern, latino, dans tiganesc, dansuri populare, dans oriental, majorete, balet, dans indian, Michael Jackson style etc ;
Trimite o filmare cu tine ( un link de pe youtube ori un filmuletz facut cu camera de luat vederi sau chiar cu mobilul ), in care sa ne dovedesti ca stii sa dansezi ! Alege-ti cu grija melodia pe care dansezi, inregistreaza-te si trimite-o urgent !
Imediat ce s-au incheiat inscrierile, publicul din Romania va fi rugat sa le vada si sa le voteze pe cele care le-au placut cel mai mult ! In urma voturilor romanilor, se va trage linie si ... se vor alege cei 15 finalisti ! Acestia se vor bate in Marele Spectacol " My Dance Contest " din data de 29 mai de la Bucuresti ... in fata unui juriu format din coregrafi, vedete care cauta dansatori, impresari cu reputatie in show-biz, organizatori de spectacole. Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 vor fi invitati in emisiunea " Neata" cu Razvan si Dani ", de la Antena 1, sa-si ridice premiile !

Inscrierile au inceput si dureaza pana pe 30 aprilie !

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii