Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 13 aprilie 2011

ro

13 Apr, 2011 11:34 1098 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Creativitatea, inspiratia si capacitatea de a-ti depasi limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil ca astazi sa reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult sau o relatie care se terminase in "coada de peste", in intentia de a da o dimensiune noua modului de a trai si a te bucura. Cu alte cuvinte, iti poti deschide inima si poti accesa resursele interioare necesare pentru a privi totul cu seninatate.


Taur

Familia, atmosfera caminului si tot ce iti este familiar si iti confera sentimentul de siguranta si confort te ajuta sa-ti recapeti echilibrul emotional, intr-o perioada destul de confruntanta. Astfel, recomandarea mea este sa-ti creezi un spatiu numai al tau, in care sa primesti doar oameni care-ti sunt apropiati si dragi, fara a face niciun compromis. Este momentul tau, e vremea sa ai mai multa grija de tine.


Gemeni

O zi frumoasa. Efervescenta in ce priveste comunicarea, ideile ingenioase, viteza de reactie, inteligenta de care dai dovada, vestile bune, toate acestea formeaza un cadru perfect in care sa te desfasori asa cum iti place. Astazi ai ocazia sa pui la punct detaliile unui proiect, chiar daca asta inseamna sa-l reconfigurezi complet. De asemenea, poti afla vesti frumoase, care te inspira sa te implici in noi activitati, alaturi de cineva din anturaj.

Rac

Iata o zi in care ai face bine sa te concentrezi asupra resurselor de orice fel, fie ca e vorba de resurse interioare sau exterioare. Important este sa te pui in lumina, sa-ti prezinti si promovezi experienta, talentul si calitatile, cu incredere si putere. Astfel, cineva care te-a avut in vedere si mai demult isi poate revizui atitudinea si te poate ajuta sa obtii succesul si profitul pe care le doresti. Sunt sanse mari de castig material, asa ca fii pe faza!


Leu

Daca in ultima perioada, complet atipic pentru tine, te-ai lasat coplesit de pesimism, iata ca a venit timpul sa vezi din nou Soarele. Cu alte cuvinte, entuziasmul revine in forta, ai sentimentul ca nimic nu-ti mai poate sta in cale, mai ales in urma vestilor foarte bune pe care ai sanse sa le primesti. S-ar putea, de asemenea, sa planifici o calatorie la care te-ai tot gandit in ultimul timp, sa clarifici termenii unui contract, sa reiei legatura cu cineva din strainatate.

Fecioara

Ca intotdeauna, lucrurile se rezolva cand te astepti mai putin. Cu alte cuvinte, ziua de astazi este potrivita pentru a practica detasarea. Lasa problemele in voia lui Dumnezeu si, fara sa-ti dai seama, va veni solutia sau va aparea omul potrivit. Nu e nevoie decat de putina incredere. Se pare ca cineva din umbra te sprijina, facand ca o problema financiara sa se rezolve.

Balanta

O zi pe placul tau. Esti admirat, ti se acorda credit, ti se cere parerea si sfatul, te bucuri de recunoastere si apreciere. Esti in centrul atentiei, mai ales daca alegi sa participi la un eveniment sau la o intalnire in cadru extins. Cert este ca astazi te pot inspira povestile celorlalti sau succesul lor. Poti primi propuneri sau ti se fac marturisiri neasteptate. O relatie sau un parteneriat se poate clarifica.

Scorpion

Este momentul sa culegi roadele eforturilor din ultima vreme, mai ales in ce priveste latura profesionala. Daca in urma cu trei saptamani ai demarat un proiect sau ai pornit pe un drum nou, acum poti vedea cum se aseaza lucrurile in favoarea ta. Oricum, ai sansa sa fructifici o relatie cu o persoana influenta, sa-ti exprimi ideile, sa te faci ascultat si sa stralucesti.


Sagetator

Astazi poti gasi forma legala pentru un proiect sau poti gasi ajutorul asteptat la persoane experiementate si influente. In orice caz, astazi vor fi apreciate si vor da rezultate calitati precum onestitate, sinceritate, creativitate. Pe de alta parte, ai curajul sa visezi cu ochii deschisi, la o calatorie sau la un proiect pe care ai vrea sa-l demarezi. E foarte posibil ca puterea gandului sa materizeze intentiile tale puternice.

Capricorn

Luna in Leu, frumos aspectata in zona resurselor altora, creeaza terenul propice pentru rasfat. Oriunde te uiti, se gaseste cineva sa te intrebe ce-ti doresti, sa-ti ofere ceva, sa te rasfete cumva. Primeste, asadar, cu bratele deschise, tot ce ti se ofera astazi. Si fii recunoscator pentru darurile primite. Iar daca ti se solicita ajutorul, nu ezita sa-l oferi.


Varsator

Tot ti se plimba prin minte tot felul de idei in ultima perioada, astfel ca nu stii pe care sa o lasi si de care sa te ocupi mai intai. Mai ales ca uneori ai talentul de a lasa ideile sa se duca precum vin, in vazduh. Iata ca astazi intentiile tale nimeresc in "pamant" roditor, pe teren fertil. In sensul ca le aude cine trebuie. Asadar nu te mira daca oamenii, dintr-odata, vin intampinarea ta cu foarte mult entuziasm.

Pesti

Daca esti in cautarea unui loc de munca, astazi pot veni niste vesti bune. Daca iti doresti sa-ti cresti veniturile, astazi poti avea oportunitatea aceasta. Asadar, fii pe faza, ai curajul sa accepti o provocare noua, lasa-te inspirat. Este o zi fructuoasa din punct de vedere profesional si financiar, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de ea.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii