Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 5 aprilie 2011

ro

05 Apr, 2011 11:39 2093 Marime text

horoscop_0642.jpgBerbec

Desi unele relatii devin frustrante, iar rabdarea ta a ajuns la limita, ziua de astazi iti poate aduce si motive de bucurie. De exemplu, pot aparea oportunitati de castig material si financiar, pe care e bine sa le primesti fara sa eziti. Este vorba despre ocazia de a-ti valorifica niste talente sau calitati, in asa fel incat sa extragi beneficii frumoase. In acest sens, se pare ca cineva te sprijina din umbra.

Taur

Te afli intr-o perioada delicata, atat din punct de vedere emotional, cat si din punct de vedere fizic. Este posibil ca unele probleme de sanatate mai vechi sa revina sau suprasolicitarea sa-si spuna cuvantul. In orice caz, ai nevoie de o pauza, de o vacanta sau de preocupari mai putin solicitante. Astazi, Luna se afla in zodia ta. Aspectele sunt frumoase, semn ca pot veni niste vesti bune sau poti primi sprijin de la o persoana bine intentionata.

Gemeni

Tensiunile din zona prietenilor si cunostintelor nu mai sunt o noutate. Acestea continua in aceeasi termeni, ai surprizei si neprevazutului. Cu alte cuvinte, se rup relatii, apar altele noi, dispar proiecte si sunt inlocuite cu altele noi, viata sociala capata efervescenta. Pe de alta parte, astazi, Luna in Taur te invita la introspectie si autoanaliza lucida. Cine esti, unde vrei sa ajungi, care este scopul tau cel mai inalt?

Rac

O zi frumoasa. Luna in Taur iti poate aduce castig de cauza intr-o disputa, cunostinte noi sau sprijin de la prieteni. De asemenea, astazi poti intalni exact persoanele de care ai nevoie pentru a demara un proiect sau a propaga niste idei in care crezi. In plan profesional exista destul de multa agitatie, asa ca fii atent la tot ce se intampla si adapteaza-te din mers la schimbarile care apar. Cert este ca te afli in momentul cautarii vocatiei, rolului in lume.

Leu

O zi fructuoasa, mai ales din punct de vedere profesional si social, dar si din punct de vedere financiar. Esti intr-o perioada a expansiunii in ce priveste activitatea, ideile, cunoasterea si evolutia in toate sensurile. Iar astazi pot aparea oportunitati frumoase in acest sens, care presupun si castiguri substabtiale pe termen lung. E vorba despre castiguri facile, despre un succes care vine firesc, in urma eforturilor de pana acum.

Fecioara

Luna in Taur, frumos aspectata, aduce ipostaze benefice si posibilitatea de a rezolva o problema spinoasa ce tine de acte juridice, relatii oficiale, contracte, studii. Este un moment favorabil pentru a apela la persoane cu influenta si a cere sprijin acestora. Pe de alta parte, calatoriile sunt de bun augur, iar demersurile in sensul cunoasterii si evolutiei personale sunt recomandate.

Balanta

Se pare ca astazi esti rasfatatul astrelor, cel putin in ce priveste atentia care ti se ofera, darurile pe care le primesti, favorurile care ti se fac. Poti beneficia de tot felul de avantaje materiale, poti primi un bonus sau o recompensa, in urma rezultatelor de la locul de munca sau in urma incheierii unui contract avantajos. In ce priveste relatiile, lasa lucrurile sa fie asa cum sunt, iar daca unele relatii se rup, inseamna ca asa e cel mai bine pentru tine.

Scorpion

Luna plasata in zona parteneriatelor, colaborarilor si imaginii sociale iti poate aduce bucurii de la colaboratori sau de la partenerul de viata. Astazi te simti sprijinit, protejat, avantajat. E posibil sa primesti si o propunere interesanta de colaborare sau asociere in vederea demararii unui proiect care te inspira. In privinta sanatatii, e bine sa-ti acorzi mai mult timp pentru relaxare si odihna.

Sagetator

O zi frumoasa in ce priveste activitatile profesionale. Totul pare sa decurga cu mai multa usurinta, pentru ca esti sprijinit sau pentru ca gasesti solutiile cele mai comode si simple la orice problema care apare. In schimb, daca in ce priveste un proiect la care tii lucrurile nu merg asa cum ti-ai propus si cum iti doresti, nu te panica. Accepta tot ce vine si ai rabdare. Totul are un motiv sa fie exact asa cum este.

Capricorn

Luna in Taur iti stimuleaza creativitatea, nevoia de a primi si a oferi afectiune, nevoia de a te exprima prin intermediul talentelor tale. Este o zi in care e bine sa-ti asculti inima, sa alegi in functie de glasul ei, sa te lasi ghidat de intuitie. Multe lucruril frumoase pot veni in viata ta, daca le permiti si te lasi inspirat de ele. Pe de alta parte, mediul familial poate fi destul de tensionat, datorita schimbarilor care apar. Fii flexibil si ai incredere in Divinitate.

Varsator

Inca exista premize pentru surprize ce tin de relatii, colaborari, documente sau calatorii. Apar tot felul de elemente neprevazute, razgandiri, reveniri asupra unor decizii mai vechi. Totusi, Luna se afla astazi in zona sufletului si te invita sa-ti creezi spatiul tau intim, in care sa te simti in siguranta. O zi buna pentru a te implica in activitati casnice, gospodaresti, pentru vizite sau pentru decizii legate de o eventuala investitie in locuinta.

Pesti

Acelasi griji legate de bani, aceeasi dorinta de schimbari si aceleasi ganduri indreptate spre rezolvarea unor probleme financiare si materiale. Oricum, sfatul meu este sa renunti la a te mai gandi, pentru ca evenimentele vin pe neasteptate si au un curs pe care nu-l poti prevedea. In schimb, poti accepta tot ce vine, te poti adapta din mers la schimbari si poti sa-ti asculti intuitia in toate alegerile pe care le faci.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii