Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greva generala se suprapune cu balacaureatul Funeriu negociaza cu sindicalistii

ro

21 May, 2010 21:21 910 Marime text

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a anunţat, azi, că îi va contacta pe toţi liderii sindicali pentru ca, începând de luni, chiar dacă este zi liberă, să înceapă discuţiile privind greva generală din 31 mai, zi în care are loc proba de competenţe lingvistice într-o limbă străină.

"Noi lucrăm luni. Mizăm foarte mult pe toţi profesorii de bună credinţă din România. Avem un set de măsuri pe care le pregătim pentru a evita blocarea anului şcolar şi a bacalaureatului. Cred că este normal să avem înainte o discuţie cu sindicatele. Ziua bacalaureatului este o zi specială. Cred că este cinic să îi iei ostatici pe tinerii României într-un conflict care nu este al lor", a spus Daniel Funeriu.

Ministrul Educaţiei a amintit despre greva precedentă a profesorilor din 22 aprilie, în ziua a patra a probei de competenţe digitale, când o mare parte dintre profesori a participat la test.

Elevii vor susţine, între 31 mai şi 4 iunie, proba de competenţe lingvistice într-o limbă străină din cadrul examenului de bacalaureat.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii