Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grefier cercetat pentru ca l-a ajutat pe Voicu

ro

30 Mar, 2010 19:22 945 Marime text

Un grefier de la Arhiva penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Marius Nistor, l-a ajutat pe Cătălin Voicu să intre, astăzi, la proces pe o intrare secundară, potrivit primelor rezultate ale unei anchete declanşate în acest sens de conducerea instanţei supreme. Conducerea instanţei supreme a dispus declanşarea anchetei în urma unor sesizări primite de la jurnalişti care încercau să afle de ce inculpatul Cătălin Voicu a folosit o intrare secundară pentru a ajunge în sala în care marţi urma să se judece cererea de arestare a sa formulată de DNA.

"Ca urmare, s-a stabilit că, pentru accesul în incinta clădirii, inculpatul a folosit intrarea secundară aflată în curtea interioară a instituţiei, accesul fiindu-i permis de o persoană aflată în zonă, respectiv grefierul Nistor Marius", se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii, marţi, de instanţa supremă.

Potrivit documentului, grefierului Marius Nistor i s-a solicitat o notă explicativă, la finalul anchetei conducerea ICCJ urmând "să dispună măsuri în consecinţă", potrivit regulamentului instanţei supreme.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii