Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul Tribunalului Constanța angajează

ro

14 Jun, 2020 21:46 2268 Marime text

•    Cererile se pot depune până la data de 29 iunie

Se caută grefier șef secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Anunțul a fost făcut de către Parchetul Curții de Apel, care a precizat că examinarea va avea loc la data de 9 iulie, de la ora 10.00.
Printre condițiile de participare la concurs se numără faptul ca persoana care intenționează să se înscrie să aibă o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine“.

Iată datele oficiale, puse la dispoziție de Parchetul Curții de Apel Constanța:

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa anunţă că la 09.07.2020 – orele 10.00 organizează la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor, respectiv pentru funcţia de grefier șef secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURS:

Poate participa la concurs persoana care:
- are o vechime de cel puţin 3 ani în funcţia de grefier; iar în cazul grefierilor cu studii superioare juridice – 6 luni;
- are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine“ în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.
Cererile se depun la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța până la 29.06.2020, însoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare a grefierilor.
Proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei se va depune la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța  până la 02.07.2020.

TEMATICA CONCURSULUI

-       Ordinul nr. 2632/C/26.08.2014 al Ministrului Justiţiei privind aprobarea Regulamentului de ordine interioară al parchetelor;
-       Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea;
-       Codul de procedură penală:  TITLUL  VI  - Acte procesuale și procedurale comune.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii