Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir (PNL) „Ne-am face de râs dacă am semna convocatorul consilierilor judeţeni ai PDL”

ro

18 Dec, 2010 20:36 1097 Marime text

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa Gheorghe Dragomir a susţinut că după discuţia pe care a avut-o azi cu colegii din PNL despre convocatorul şedinţei de Consiliu Judeţean pe care pedeliştii l-au transmis liberalilor spre semnare, s-a decis că demersul acestora nu va fi semnat.

"Ne-am face de râs dacă l-am semna. Mă deranjează că tocmai ei, pedeliştii, vin cu o lecţie de morală. Vrem să venim cu o soluţie către preşedintele CJC, nu cu o petiţie cum vor pedeliştii. Am decis ca săptămâna viitoare să ne consultăm cu juriştii noştri şi să vedem ce soluţie se va găsi pentru artiştii care nu fac altceva decât să-şi ceară dreptul lor, salariul pentru munca pe care au făcut-o", a susţinut Dragomir.

În replică, purtătorul de cuvânt al PDL, consilierul judeţean Mihai Petre a precizat că totuşi va aştepta până luni că poate liberalii se vor răzgândi în ceea ce priveşte acest convocator: "Am luat act faţă de decizia PNL luată la un şpriţ de a nu semna convocatorul nostru în care noi doream ca până de Crăciun salariaţii Teatrului să-şi primească salariile restante şi nici să nu fie daţi din garsoniere însă facem în continuare apel la conştiinţa, raţiunea şi sufletul fiecărui consilier judeţean al PNL în parte de a se gândi şi analiza cu atenţie până luni propunerea noastră. Aceasta a fost făcută şi adresată consilierilor judeţeni şi nu PNL în ansamblu".

Reamintim că după şedinţa de Consiliu Judeţean Constanţa de miercuri când angajaţii de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovscki" au protestat faţă de indiferenţa autorităţilor judeţene în ceea ce priveşte plata drepturilor salariale ale acestora în ultimele luni, grupul de consilieri judeţeni ai PDL Constanţa au decis să elaboreze un convocat de şedinţă CJC extraordinară pentru săptămâna viitoare care să conţină un proiect de rectificare bugetară pentru teatru şi altul care să vizeze soluţionarea problemei legate de garsonierele pe care salariaţii teatrului trebuie să le părăsească

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zbirr 18 Dec, 2010 18:25 Acest mare om poltic Mihai Petre.Un om cu carisma si o putere de munca extraordinara.Un lache pe care numai din bun simt il mai baga in seama astia din PDL.Continua cu scrisorile si incearca la PSD acolo un de ai pastrate legaturile deschise.
  • zbirr 18 Dec, 2010 18:22 Marele om politic si actiunile sale,Mihai Petre.Un flausat pe care majoritatea din PDL ii mai dau atentie doar din bun simt.Un lache al vietii.Incearca la PSD ca tot ai legaturile pastrate.Asa poate iti mai iese vreo actiune din asta fara rost.Continua cu scrisorile,amaritule.