Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana catre Ponta, care statea langa sala unde se voteaza "Am vazut ca ai stat protapit aici!"

ro

21 Feb, 2010 03:25 803 Marime text
Preşedintele PSD Mircea Geoană l-a interpelat pe principalul său contracandidat, Victor Ponta, constatând că acesta "a stat proţăpit" în faţa intrării în sala în care delegaţii îşi exprimă votul pentru noua conducere a partidului, în cadrul Congresului formaţiunii.

"Am văzut că ai stat proţăpit aici", i-a spus Geoană lui Ponta, constatând că acesta a stat încă de la începutul votului lângă intarea în sala în care se află cabinele de vot, socializând cu delegaţii la Congres.
"Deci nu m-am mişcat 20 de judeţe, nu mă mişc încă 20 de judeţe, până la Vrancea cred că o să intru cinci centimetri în jos. Dar nu mai putem vorbi, gata, s-a terminat. Am avut un minut să putem vorbi, gata că îi complexăm pe oameni" , a replicat Victor Ponta.
"Crezi că nu mai votează la nouă? Nu mai votează presa după aia", a remarcat amuzat Geoană, în timp ce Ponta a constatat că, oricum, nu o să mai existe un tur doi al alegerilor pentru preşedinţia PSD. "Nu se mai pune problema. Asta e impotant, că oricum nu mai aveam cu cine să facem turul doi că pleca lumea", a remarcat Ponta, Mircea Geoană întrerupând conversaţia după ce l-a anunţat pe contracandidatul său că se duce "mai în spate".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii