Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Simion. Parlamentarii "care ies în faţa poporului şi spun că nu votează certificatul" nu vor rămâne blocaţi în Parlament

ro

21 Dec, 2021 14:02 1479 Marime text
 

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a susţinut marţi că parlamentarii "care ies în faţa poporului şi spun că nu votează certificatul" nu vor rămâne blocaţi în Parlament.







Întrebat dacă rămân parlamentarii blocaţi în Parlament, Simion a spus:
 

"Nu, doar cei care ies în faţa poporului şi spun că nu votează certificatul pot să iasă şi n-o să aibă nimic românii cu ei, bănuiesc, o să-i aplaude".









El a mai susţinut că au fost 15.000 de oameni în stradă, marţi, dintre care 2.000 de membri AUR, scrie agereps.ro. 



 


"Mă întreabă acum deputaţii speriaţi: "George, noi pe unde ieşim?" "Păi prima oară ieşiţi public la tribună, spuneţi că nu votaţi certificatul, după aia vă arăt pe unde să ieşiţi"", a adăugat liderul AUR








Referitor la vandalizarea unei maşini, el a arătat că "aceasta aparţine unui şofer al unui parlamentar care a arătat degetul mijlociu către protestatari".
 


"A incitat, nu trebuia sa facă aşa, oamenii şi aşa sunt tensionaţi, pentru că niciun parlamentar n-a venit să discute cu ei. (...) Atmosfera în societate este una foarte tensionată. (...) Sigur că da (AUR va continua protestele - n.r.), până va primi asigurări de la premierul Ciucă de faptul că nu-şi asumă răspunderea pe certificatul verde", a afirmat Simion.




Sursa foto: Facebook/ George Simion
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii