Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal aprobă documentațiile pentru lucrări de construire tramă stradală pentru cartierul Universitate din Constanța

ro

31 Aug, 2021 00:00 2071 Marime text

 
  • Aleșii locali votează astăzi în ședința de CLM, documentația tehnico-economică, faza de studiu de fezabilitate pentru „Lucrări de construire aferente tramei stradale pentru Cartierul Universitate: strada Cuarțului, strada Opalului, strada Safirului, strada Agatului, strada Perlei, strada Topazului, strada Smaraldului"
  • Durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de 90 de zile
  • Valoare totală a investiției este de 1.897.657 lei fără TVA
 
Pe ordinea de zi a ședinței de CLM din 31 august, se regăsește și proiectul privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate pentru „Lucrări de construire aferente tramei stradale pentru Cartierul Universitate: strada Cuarțului, strada Opalului, strada Safirului, strada Agatului, strada Perlei, strada Topazului, strada Smaraldului".

Potrivit proiectului care poate fi studiat în secțiunea „documente", durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de 90 de zile de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Acestea se vor desfășura simultan pe stadii de execuție, astfel încât durata totală pentru întreg obiectivul de investiții să fie de 12 luni.
Finanțarea investiției se va realiza cu fonduri de la bugetul local.

Valoare totală a investiției este de 1.897.657 lei fără TVA.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Zonă de agrement și recreere în Peninsulă? Chițac vrea să „execute” un teren de la ANAF!

Se amenajează zona cuprinsă între Plaja Modern și strada Lebedei din municipiul Constanța. Municipalitatea anunță exproprieri

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii