Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Flirt“, comedie romantică în Club Phoenix

ro

04 Oct, 2012 16:02 1044 Marime text

Piesa este o parodie la adresa remediilor moderne pentru orice tip de problemă, de disfunctionalitate, de nereusită. Cei 5 pasi magici prin care se ajunge de la orice la opusul lui orice fac reteta perfectă chiar si pentru împlinirea dragostei. Si pe-asta o dovedesc chiar actorii: Pas 1: schimbare de look, pas 2: ce profesie să aibă jumătatea? pas 3: locurile de întâlnire, pas 4: un pas. ad literam, pas 5: cum se agată.
Spectacolul „Flirt” a fost invitat la festivaluri de teatru din Cehia, Finlanda, Macedonia, Serbia, Belarus, Spania şi este deţinătorul mai multor premii, printre care Premiul publicului la Festivalul International de teatru de la Zemun, Belgrad si a primit si Premiul pentru cea mai bună actrită la la Festivalul Internaţional de Teatru din Imatra, Finlanda.
Un spectacol captivant avandu-i in distributie pe Mihai Baranga si Andreea Dută, de o elegantă inedită si cu un umor deosebit va avea loc duminica, 14 octombrie, ora 20.30 in Club Phoenix (zona Ciresica). Pretul unui bilet este 25 de lei.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii