Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Hagi, după meciul cu Universitatea Cluj. „E comedie, deja o dați în comedie!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

29 Feb, 2024 17:00 1984 Marime text
 

 
  • Farul Constanța a pierdut meciul jucat în deplasare cu Universitatea Cluj, în antepenultima etapă din sezonul regular al Superligii 2023/2024.
 
Cu două etape înaintea încheierii sezonului regular, Farul Constanța, campioana în exercițiu al României, se află pe loc de play-off, cinci, cu 41 de puncte, și speră să-și asigure cât mai repede calificarea matematică în primele șase.
 
În etapa a 28-a, „marinarii“ au jucat în deplasare Universitatea Cluj, întorcându-se pe litoral fără niciun punct, după ce gazdele au câștigat cu 1-0. Până la finalul sezonului regular, echipa de pe litoral mai are de jucat cu CFR Cluj acasă și cu FC Botoșani în deplasare. „Acesta e fotbalul, știam că vom avea un meci greu, cu presiune multă, și pe noi, și pe ei. Din ce în ce sunt mai puține meciuri. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, face parte din fotbal, asta e, mergem înainte. Nu putem discuta prea mult acum. Ne trebuie liniște și să ne refacem bine, pentru că sâmbătă ne așteaptă un alt meci, cu o echipă foarte puternică. Mai avem două meciuri și vedem ce facem ca să putem intra în play-off“, a menționat la finele partidei de la Cluj-Napoca Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
Ce fault la portar?“
 
Golul gazdelor a venit în urma unei erori a căpitanului Farului, Ionuț Larie. Hagi crede că, dacă nu erau această greșeală și faza la care „marinarii“ au cerut penalty, meciul se termina fără goluri.
 
„Am vorbit colectiv la echipă, nu individual, Larie nu trebuie să explice greșeala, se întâmplă, e fotbal, face parte din joc. Dar trebuia apoi și noi să jucăm, mai ales în prima repriză. A doua repriză cred că a fost mai bine. Chiar și după ce am luat golul ceva s-a făcut, dar prea puțin. Pe un teren pe care mingea fugea foarte mult, aluneca, trebuia să știi să o controlezi. Cred că, dacă nu era acea eroare a noastră sau penalty-ul pe care l-am avut noi și cred că nu l-a dat arbitrul, se termina 0-0. Din punctul meu de vedere, e clară faza de la penalty. Ce să analizezi? Riva trebuia să dea cu capul, poarta era goală, portarul era în afară și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ce fault la portar? Jucătorul nostru a dat în minge. E comedie, deja o dați în comedie și vreți să mergeți în direcția asta! Sunteți din Cluj, doar nu țineți cu noi (n.r. către jurnaliștii de la Cluj, care îl întrebaseră despre un posibil fault la portarul gazdelor la faza incriminată). Scuzați-mă, cum să spui așa ceva, când jucătorul nostru dă în minge clar, cu capul? Poarta era goală, Riva a sărit la cap și a venit o mână, care nu e! Nu se vrea și la revedere, care e problema? Mergem înainte! Toate fac parte din joc, trebuie să avem puterea să câștigăm cu CFR Cluj, iar atunci lucrurile vor fi în regulă. Nu vreau să vorbesc eu despre arbitraj, nu e partea mea, ci a conducerii, ea trebuie să vadă. Noi trebuie să ne refacem și să facem puncte ca să intrăm în play-off“, a punctat Gheorghe Hagi.
 
„Va trebui să facem un meci foarte mare“
 
Referitor la meciul cu Universitatea Cluj și despre ultimele meciuri din sezonul regular, Hagi a mai spus: „Una e ce vrei, dar trebuie să și poți. Una e ce vorbim, apoi dacă putem vedem. Ne dorim mult, vrem, facem anumite lucruri. Dar eu zic că am controlat meciul, cât am putut, mai ales în prima repriză. Fără să ajungă, fără să ne facă nimic. Nu ne-au deranjat cu nimic. A venit acea greșeală gravă, mare, dar care face parte din joc. S-a întâmplat. Apoi am încercat să revenim, dar e greu, am făcut puțin, mai ales oamenii din atac. Repet, dacă nu erau faza de penalty și golul, care a venit cum a venit, atunci era 0-0. Sau poate veneau ei mai mult și se întâmpla altceva, că în fotbal nu poți ști ce va fi. Încercăm acum să câștigăm cu CFR Cluj, va trebui să facem un meci foarte mare, pentru că au echipă foarte bună. Mai avem însă două meciuri, nu e doar unul și trebuie să facem puncte ca să ajungem în play-off“, a mai spus managerul tehnic al Farului.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța       
 
Citește și:
 
UPDATE. Ce a spus Hagi
Farul Constanța, înfrângere cu Universitatea Cluj. „Marinarii“ au încheiat meciul în inferioritate numerică


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii