Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subiect greşit Elevii de la Liceul Teoretic Ostrov vor susţine examenul de bacalaureat la ora 14.00. Vezi de ce

ro

29 Jun, 2011 13:45 2073 Marime text
bac23553.jpgLa proba de matematică erau două subiecte M1(cu grad de dificultate mare) şi M2 (cu grad de dificultate mai mic, pentru clasele cu profil tehnologic). Din vina delegatului permanent al Comisiei Judeţene de Bacalaureat, comisia de bacalaureat de la centrul de examinare Băneasa, unde este arondat şi Liceul Ostrov nu a fost lăsată să verifice subiectele, motiv pentru care copii au primit subiectul greşit, adică în loc de M2 au rezolvat M1. „Am anunţat Ministerul Educaţiei, care a decis că elevii vor susţine proba astăzi, la ora 14.00, cu subiecte de rezervă", a explicat Margareta Constantin, vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ahmet 29 Jun, 2011 19:35 Sinistra de Buhaiev, vrea sa se razbune pe Andreescu si face jaf la acest bac. A chemat corpul de control al ministrului, 9 (NOUA!!!) oameni, umbla cu ei prin centre si rezultatul se vede. Ea este cea care a incurcat subiectele, dupa ce a iINCUIAT intr-o camera membrii comisiei si a facut o alta extragere !!! Va dati seama pana unde a ajuns aceasta fiinta INFECTA ? Apropos, sechestrul de persoane nu este o infractiune penala ? Prosti sunt toti cei care umbla cu manusi, de teama imaginii si a scandalului, dar toate aceste magarii trebuie sa ajunga in presa, altfel o faceti lata !
  • Andrei 29 Jun, 2011 19:17 Margareta trebuie sa mai citeasca legea si metodologia. e varza... cine a deparolat subiectele? cine le-a printat? Buhaev? Nu prea cred...Este cusuta cu ata alba. vreti sa aveti un tap ispasitor ca de obicei.inspectorilor, mai bine cititi si cautati in alta parte vinovatii...
  • yo 29 Jun, 2011 19:15 MINISTERUL A GRESIT CU BUHAEV IN FRUNTEEEEEE!!!! MINISTERUL CU BUHAEV AU DAT AFARA COMISIA DE EXAMEN SI A RAMAS DOAR INFORMATICIANUL CU EI ASA S-A GRESIT VA SPUN EU CA ASA ESTE ASISTENTIOI SI INFORMATICIASNUL NU AU NICI O VINA
  • Anti -Buhaiev 29 Jun, 2011 17:23 Margareto ! Spune lucrurilor pe nume. Elena Buhaiev -asa-zisa inspectoare generala adjuncta ( port ilegal de functie ) a gresit catastrofal .Demisia impostoarei !
  • din vina cui? 29 Jun, 2011 16:34 Nu cunoasteti ca de obicei LEGEA,Secretarul comisiei ,respectiv INFORMATICIANUL, verifica corectitudinea subiectului,iar in comisie erau profesori de mate,care nu aveau voie sa participe. DUMITRULE ,DU-TE ACASA ,LASA-NE!