Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Bucuresti Taxa de bariera din Mamaia este discriminatorie

ro

16 Feb, 2010 18:50 1786 Marime text

bariere-mamaia_des.jpgÎn urma soluţiei date de Curtea de Apel Bucureşti, după doi ani de la demararea acţiunilor juridice împotriva taxei de barieră din Mamaia la iniţiativa avocatului Laurenţiu Veteleanu, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării este obligat să dispună o hotărâre prin care să declare discriminatorie taxa de acces în staţiunea Mamaia.

Potrivit dosarului 1576/2/2009 reclamantul a atacat hotărârea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării prin care instituţia în cauză preciza că taxa de acces în Mamaia nu este discriminatorie.

Vom reveni cu amănunte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catalin 17 Feb, 2010 16:02 Vezi mai Dorine. De ce sa platim? Nu e de ajuns ca statul ne ia atatia bani si pe impozite si pe taxe de drumuri si totul este ca vai de lume. De ce totdeauna noi trebuie sa ne coplacem in situatie si sa acceptam ideile unora care nu stiu decat sa promita si sa nu faca nimic. Taxa aia mai bine iti speli masina sau iei ceva copilului tau.
  • Dorin 16 Feb, 2010 21:38 Bine ca taxele lor din tara la intrare pe asa zisele poduri si autostrazi sint legale. Daca Mamaia nu arata cum arata acum as fi fost5 impotriva taxei , pe care am platit-o si eu localnic dar cu numar de bucuresti leaing si nu am mai stat la discutii