Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de proiecte jurnalistice „Poveşti pentru mai bine!“

ro

01 Oct, 2012 18:30 1285 Marime text
In perioada septembrie 2012 – iunie 2013, Decat o Revista/Asociatia Media DoR, impreuna cu Fundatia ERSTE spun „Povesti pentru mai bine”.
 
„Povesti pentru mai bine” este un concurs de proiecte jurnalistice care vizeaza integrarea sociala a minoritatilor – etnice, religioase, sexuale, sociale etc. Scopul concursului este sa le ofere jurnalistilor resurse financiare sa documenteze, sa scrie si apoi sa publice materiale de impact despre Romania de azi.
 
Aplicatiile vor fi trimise pe adresa povestipentrumaibine@decatorevista.ro pana pe 15 octombrie 2012 si trebuie sa contina: - formularul de aplicatie completat (http://tinyurl.com/FormularDoR-ERSTE); - materiale din portofoliu (daca n-ati avut linkuri de introdus in formular); - CV.
Proiectele castigatoare vor fi anuntate pana pe 25 octombrie 2012.
 
Materialele produse in cadrul concursului vor fi publicate in perioada martie – iunie 2013. Finantarile oferite sunt in valoare totala de 7.000 EUR, proiectele selectate putand beneficia de un maximum de 1.500 EUR.
 Juriul este format din Mona Nicoara (regizor de film documentar), Andreea Gurau (Fundatia ERSTE), Mircea Vasilescu (redactor-sef Dilema Veche), Andrei Postelnicu (jurnalist), Cristian Lupsa (redactor-sef  Decat o Revista).
Pentru mai multe detalii, cititi regulamentul concursului (atasat) sau contactati redactia DoR la povestipentrumaibine@decatorevista.ro sau la 0746.100.533.
 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii