Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Iorga-Palaz „Suntem datori să le oferim tinerilor argumente pentru a rămâne şi a se afirma în România

ro

22 May, 2011 19:26 1070 Marime text

La invitaţia deputatului Colegiului 5, Zanfir Iorguş, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga-Palaz a participat astăzi, la două evenimente importante pentru comunitatea locală din Mangalia.

Primul eveniment a avut loc în aula amfiteatrului Grupului Şcolar Industrial „Ion Bănescu". Aici, prefectul a fost prezent la festivitatea de constituire a Asociaţiei Elevilor

„Iuventa 2011", ce are drept scop iniţierea şi derularea unor programe care să pună la dispoziţia adolescenţilor şi tinerilor mijloace de afirmare, cunoaştere şi dezvoltare pe mai multe direcţii şi domenii, să stimuleze activităţile extracurriculare ale elevilor, să organizeze manifestări cultural-educative (concursuri, dezbateri, cercuri ştiinţifice), să stimuleze participarea activă la diferite concursuri educative, să sprijine proiectele ce urmăresc colaborări cu alte asociaţii de tineri din ţară şi de peste hotare.

Prefectul Palaz şi deputatul Iorguş au participat la festivitatea de premiere a elevilor participanţi la „Zilele Callatiene" organizate de Liceul Teoretic „Callatis", unde reprezentantul Guvernului în judeţ a oferit un premiu de excelenţă elevei Codruţa Copilu care, la numai 10 ani, s-a făcut remarcată prin rezultatele la învăţătură, dar şi la concursurile naţionale şi internaţionale de şah.

„Trebuie să vă provocăm, să vă punem la treabă, altfel, peste o generaţie, nu vom avea de unde să alegem pe cei care ne vor reprezenta la diferitele nivele ale societăţii. Personal, nu vă sfătuiesc să plecaţi din ţară, şi de aceea vreau să contribui cu toate puterile şi pârghiile pe care le deţin la efortul comun de a vă crea condiţiile care să vă convingă să rămâneţi şi să vă afirmaţi în România", a declarat prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga-Palaz.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii