Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun stelele Vicele Făgădău trebuie să înveţe lecţia autonomiei

ro

30 Dec, 2010 14:52 1688 Marime text

fagadau.jpgÎn fiecare zi, ZIUA de Constanţa vă arată ce spun astrele despre mai-marii judeţului. Astrologul Monica Vasiliev a descifrat astrograma primarului Radu Mazăre, a preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, dar şi a altor personalităţi ale Constanţei.

Decebal Făgădău 14 martie 1973

Soare în conjuncţie cu Mercur retrograd în Peşti - O persoană comunicativă, vorbăreaţă, mai deschisă decât un Peşte tipic. Totuşi, influenţa lui Mercur retrograd îl face pe nativ mai înclinat spre meditaţie, introspecţie, şi îi conferă capacitatea de a se „ascunde" după cuvinte, de a disimula. Este posibil ca de-a lungul vieţii să fie nevoit să se străduiască destul de mult pentru a afla adevărul, atât în ceea ce priveşte unele situaţii din exterior dar şi pentru a-şi descoperi cine este el cu adevărat. Acestei conjuncţii i se alătură şi Venus, ceea ce adaugă un plus de charismă personalităţii, dar, în acelaşi timp, poate predispune la excese şi egoism. Totodată, aceste aspecte formate pe semnul Peştilor îi conferă nativului o foarte mare adaptabilitate, simţ artistic, empatie, însă pot semnala şi o predispoziţie pentru excese. Nativul poate întâmpina dificultăţi în a stabili nişte limite, mai ales că Venus se află în aspect tensionat cu Neptun retrograd în Săgetător. Nevoia de expansiune, de manifestare a eului va fi accentuată în următoarea perioadă de tranzitele lui Jupiter şi Uranus.

Problema limitelor, responsabilităţii, lucrurilor care trebuie făcute poate fi accentuată şi de aspectele dificile făcute de Saturn în Gemeni (o poziţie care este în sine o provocare). Nativul poate percepe obligaţiile şi responsabilităţile ca fiind fie un lucru frustrant, care îi limitează personalitatea. Însă, dacă lecţiile lui Saturn sunt asimilate în tinereţe, nativul poate deveni o persoană de succes, care să se impună pe scena publică. Un punct în plus îl constituie în acest sens sextilul Uranus-Saturn pe semne de Aer, care îl ajută pe nativ să găsească, la nivel raţional, mental, echilibrul între nevoia de a-şi afirma individualitatea, tendinţele rebele şi responsabilitate.

Nodul Nord în Capricorn - un aspect important în harta astrală, mai ales că este situat în opoziţie cu Luna în Rac. Nativul trebuie să înveţe lecţia autonomiei, să îşi construiască singur viitorul, să se desprindă de tendinţa de a judeca subiectiv situaţiile şi oamenii. Cu tranzitul lui Marte, nativul are ocazia în perioada următoare să îşi consolideze poziţia socială, să îşi clarifice priorităţile cu privire la viitorul său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii