Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce premii a dat Ancuța Belu cuplurilor de aur

ro

03 Nov, 2012 21:00 2323 Marime text

dsc07457.jpgÎnsoțite de copii și nepoți, cuplurile de aur ale localității Mihail Kogălniceanu au pășit cu mari emoții astăzi în incinta Căminului Cultural, la festivitatea pregătită special pentru ei de primarul Ancuța Belu.

77 de familii care au împlinit anul acesta jumătate de secol de conviețuire au fost felicitate de primarul Ancuța Belu, de deputatul Mihai Lupu și de părintele localității.

dsc07465.jpgSurprizele nu au întârziat să apară. Ancuța Belu și Mihai Lupu au înmânat fiecărui cuplu în parte premiile pregătite de autoritatea locală constând în diplome de excelență și suma de 500 lei.

Primărița a ciocnit un pahar de șampanie cu invitații și a discutat cu fiecare în parte, arătându-se deschisă sugestiilor venite din partea tuturor. De asemenea, Ancuța Belu le-a făgăduit că îi va sprijini în rezolvarea tuturor problemelor.

Pe parcursul zilei, sărbătoriții au avut parte și de un moment artistic susținut de copiii din Mihail Kogălniceanu.

dsc07486.jpgMenționăm că este pentru prima dată când cuplurile de aur din Mihail Kogălniceanu sunt premiate. Primăriţa îşi doreşte ca astfel de evenimente să devină o tradiţie în rândul comunităţii.

Ancuța Belu a profitat de această ocazie pentru a-i anunța pe localnicii prezenți în sală de o altă premieră menită să-i țină uniți ca și comunitate. În acest sens, primărița i-a invitat pe localnici să participe sâmbăta viitoare la prima ediție a Zilei Comunei.







Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • corina 04 Nov, 2012 11:10 Felicitari doamna primar pentru tot ce ati facut in aceste 4 luni de cand ati venit.Va multumim ca v-ati gandit si la noi, cei din IAS, si ne-ati rezolvat vechea problema.Abia steptam sa avem si noi o denumire a satului!
  • Tatiana Stoica 03 Nov, 2012 20:22 Felicitari d-nei primar si echipei de consilieri!! Multa sanatate celor sarbatoriti!