Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală cumpără asigurări de viață pentru personalul fregatei F222 „Regina Maria“, care execută o misiune internațională!

ro

22 May, 2024 13:04 808 Marime text



UM 02022 Constanța - Baza Logistică Navală achiziționează servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul ambarcat pe nava F 222 „Regina Maria“, care execută o misiune internațională, în  zona de navigație Marea Mediterană și Marea Neagră cu intrări în porturile: Souda (Grecia), Catania (Italia) și Taranto (Italia) în perioada 09.05.2024-21.06.2024.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, serviciile vor fi asigurate de Asirom Vienna Insurance Group, iar valoarea contractului este de 147.840 de lei.
 
Potrivit termene.ro, Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA are sediul în București, a fost înființată în anul 1992 și obiectul de activitate este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Acționarii societății sunt: Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (Austria), LVP Holding GMBH (Austria) și listă acționari persoane fizice și juridice.
 
Ionuț – Bogdan Zamfirescu, Wolfgang Hajek și Paul – Gabriel Zarzara apar ca membri în directorat.
 
Conform RECOM, Paul – Gabriel Zarzara apare în firma radiată Geopat.Systems SRL.
 
Potrivit termene.ro, Asigurarea Românească ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA are câștigate 10.324 de cumpărări directe și 510 licitații publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe
BLC Autohouse Leader SRL va încasa de la IPJ Constanța peste 12.000 de euro, pentru decolantarea și colantarea a 30 de autospeciale (DOCUMENT)

 
Licitații Constanța
A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii