Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Un bărbat care ar fi încercat să violeze o femeie, iar apoi ar fi furat un telefon și două carduri bancare, reținut pentru 24 de ore

ro

22 May, 2024 13:54 654 Marime text


La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.
 
Conform Inspectoratulu de Poliție Județean Constanța, la data de 19 mai a.c., bărbatul, de 57 de ani, ar fi încercat prin acte de violență să întrețină un raport sexual cu o femeie de 36 de ani, în cartierul Palazu Mare, din municipiul Constanța.

Totodată, acesta ar fi sustras un telefon mobil, mai multe documente și două carduri bancare, creând un prejudiciu de 5000 de lei.
 
Bărbatul au fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a transmis sursa citată.

Citește și:
IPJ Constanța Tânăr de 18 ani, reținut după ce ar fi încercat să jefuiască o casieră și ar fi circulat cu mașina fără permis
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii