Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Bătaie ca-n filme la Poarta 6. Victima - un poliţist şi bebeluşul său

ro

02 Oct, 2012 12:14 3950 Marime text

politia_romana_cumpara_logan-uri_cu_78.7-56710.jpgUn bărbat şi un bebeluş de câteva luni au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, după o încăierare în cartierul Poarta 6.

Se pare că victimele, bărbat şi femeie, sunt poliţişti.

Totul a plecat de la solicitarea poliţistului de a i se face loc să meargă cu căruciorul copilului.

Cei doi au fost luaţi la bătaie, iar căruciorul a fost răsturnat cu copil cu tot pe jos.

Ancheta demarată de poliţiştii de la Secţia 5 este continuată la această oră la sediul IPJ Constanţa.

UPDATE: Agresorul ar fi, potrivit unor surse, temutul Marius Iulian Ursoi, care ar fi fost deja reţinut de oamenii legii.

UPDATE: Luni, în jurul orei 19.35, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie din Constanţa, despre faptul că în timp ce se deplasa împreună cu soţul ei, pe o stradă din cartierul Poarta 6, între ei şi proprietara unui autoturism s-a iscat un conflict spontan.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat potrivit sesizării faptul că reclamanţii se deplasau cu fiul lor în cărucior, pe o stradă din cartierul Poarta 6, iar la un moment dat calea le-a fost blocată de portiera unui autoturism, lăsată deschisă, iar între soţul femeii şi proprietara autoturismului s-a iscat un conflict spontan în care aceştia s-au agresat reciproc.

După conflict, în timp ce reclamanţii se deplasau spre domiciliu, au fost ajunşi de un autoturism, din care au coborât trei bărbaţi, unul dintre ei agresându-i pe cei doi soţi, care ulterior au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice şi loviri sau alte violenţe.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au identificat principalul suspect, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar bărbatul, de 40 de ani, din Constanţa a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 02 Oct, 2012 12:45 la puscarie. sa se faca dreptate in acest caz
  • Menumorud 02 Oct, 2012 09:20 Asta se intampla daca borfasii prinsi de politie sunt eliberati de justitie. Pai daca nu se modifica codul penal si cei foarte periculosi nu sunt condamnati la moarte chestii deastea se vor intampla la nesfarsit. O sa fie cat de curand haos in toata Romania daca nu se iau masuri urgente pentru limitarea hotiilor, agresiunilor, talhariilor, jafurilor si omorurilor. Sa se dea dreptul politistului sa foloseasca armamentul, binenteles cand alta solutie nu exista, fara a fi acuzat de abuz iar cetateanul ce-si apara bunurile si viata sa poata curma viata raufacatorilor fara a fi condamnat pentru tot felul de inventii ale justitiei.