Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis, despre bătaia din Parlament „Este incalificabil evenimentul de ieri, din Parlamentul României“

ro

22 May, 2024 14:44 503 Marime text
Foto: FacebookPreședintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 22 mai 2024, declarații de presă la finalul vizitei în Parcul Național Piatra Craiului, cu prilejul Zilei Internaționale a Biodiversității și în marja Zilei Europene a Parcurilor Naționale.

În cadrul declarațiilor președintele a fost rugat să comenteze ce s-a întâmplat ieri în Parlament, mai exact bătaia dintre doi parlamentari din cadrul PNL.

„Avem evenimente nedorite, din păcate, made in Romania. Este incalificabil evenimentul de ieri, din Parlamentul României. Câteodată știți că am mai văzut la televizor în alte țări cum în Parlament se încearcă lămurirea unor chestiuni prin violență fizică. Nu am crezut că o să văd vreodată în Parlamentul României așa ceva, dar uite că am văzut. Este incalificabil și sper că rămâne un incident absolut singular“ - a mai menționat președintele Klaus Iohannis.

Citește și: 

„Din toate informațiile pe care le am, pot să spun că România este o țară sigură“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii