Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri cu scadal la PDL Gheorghiţă Corbu - „Banias este disperat. Se teme că va pierde“

ro

11 Dec, 2010 23:55 2026 Marime text

banias_corbu.jpgDemocrat-liberalul Gheorgiţă Corbu, cel care în urmă cu câteva zile declara că a fost înlăturat abuziv din calitatea de responsabil al Colegiului 3, afirmă că alegerile organizate astăzi de interimarul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias, în Colegiul uninominal nr. 3 sunt nestatutare.

Relatam anterior că la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa, Mircea Banias a decis să preia el frâiele Colegiului 3, avândul ca ajutor pe Adrian Manole, preferatul său pentru şefia organizaţiei municipale PDL Constanţa. Gheorghiţă Corbu, cel care s-a ocupat până acum de sarcinile de partid în Colegiul 3 susţine că împreună cu cei 18 şefi de organizaţii locale ale Colegiului 3, convocase alegeri pe 12 decembrie, adică mâine. Întrunirea trebuia să aibă loc la Băneasa începnd cu ora 11.oo. Numai că Mircea Banias s-a băgat, susţine Corbu, peste procedura stabilită în Colegiul 3, şi a emis un nou convocator pentru ca alegerile din Colegiul 3 să se desfăşoare astăzi. „Nu am fost invitat şi nici măcar anunţat. Ştiu că din cei 18 preşedinţi ai organizaţiilor locale din Colegiul 3 au fost prezenţi doar patru, cei de la Aliman, Dobromir, Adamclisi şi Rasova, şi că din cei 60 de delegaţi ai Colegiului, au participat doar 22. Consider că modul în care procedează domnul Banias este abuziv şi nestatutar. Este o acţiune de forţă, care dovedeşte astfel disperarea lui Mircea Banias care se teme că va pierde alegerile pentru şefia PDL Constanţa", ne-a declarat Gheorghiţă Corbu. Democrat-liberalul este de părere că angajamentul lui Banias care a decis de la sine putere, într-o şedinţă fără cvorum, de a se ocupa de Colegiul 3, nu este abosult deloc întâmplător. „Mircea Banias doreşte ca în acest mod să-şi atragă de partea sa delegaţii Colegiul 3 la alegerile judeţene, pentru a-şi prelungi şederea în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Este disperat", a adăugat Gheorghiţă Corbu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zisu 13 Dec, 2010 22:01 Ati alergat disperati de la Baneasa la Navodari in speranta ca ce?Chiar credeti ca daca lumea va zimbeste in fata nu vine sa spuna la ce presiuni ia-ti supus si ce promisiuni voluptoase face-ti?Chiar si de la Baneasa sau Cobadin asa zisi tarani cum ii faci tu Corbule nu mai sint usor de dus de nas.Nu uita ca informatia circula mai repede secolul asta.dar circula egal pentru toti.
  • Sile this Millennium 12 Dec, 2010 10:09 De ce nu va confruntati pe fata si unul si altul ati aiurit electoratul cu totul.Baieti tineri si va comportati ca niste autentici bolsevici.Cine "papa pius" mai voteaza cu voi.Democratia ati pus-o in cui. Vina la ce se intampla la PLD-Constanta se poate imparti egal intre Banias ,Boc si doamna Udrea.Pa !
  • pdl 11 Dec, 2010 22:10 Mai disperat esti tu corbu,si nu au fost 22 ci mai mult de jumatate, cum scrie la statut si roi. Ai mutat alegerile de la Cernavoda la Baneasa si invers. S-au lamurit oamenii cat de mincinos esti si ce sforar. Ia-l si pe branzica cu tine si......du-teeeeeeee