Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Canal S intenționează să amenajeze o parcare la sol pentru hotelul pe care îl va ridica în Mamaia

ro

05 Oct, 2021 00:00 570 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru societatea Canal S din Constanța
  • Firma va amenaja o parcare la sol
 
Primăria municipiului Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru societatea Canal S din Constanța, care va amenaja o parcare în zona Hotelului Doina.
 
Prin CU 3039, din 04.10.2021, Canal S prin Daniel Gheorghiță Tatu a solicitat și obținut aprobarea amenajării unei parcări la sol pentru imobilul apart-hotel amplasat pe terenul alăturat.
 
Amintim că în vară, Primăria municipiului Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru societatea Canal S din Constanța, care dorește să ridice un imobil în stațiunea Mamaia.

 
Astfel, prin CU 2431, eliberat la data de 17 august 2021, pentru Canal S prin Daniel Gheorghiță Tatu, care dorește edificarea unui imobil P+3E-4E retras cu funcțiunea de hotel-apartament, amplasare firmă luminoasă, împrejmuire teren și organizare de șantier. Valabilitatea documentației este de 24 de luni. Imobilul urmează a fi construit în Mamaia, Lot 4, Careul 23.
 
Amintim că Primăria Constanța a mai eliberat un document pentru societatea SC Canal S SRL, în această vară.

Astfel, conform Certificatului de Urbanism cu nr. 1874 din data de 7 iunie 2021, societatea dorește să construiască un imobil S+P+3E-4E retras cu funcțiunea de hotel-apartament, amplasare firmă luminoasă și împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 24 de luni, investiția fiind amplasată pe lot 4, careu 23, stațiunea Mamaia, conform celor prezentate de portalul Primăriei Constanța.
 
Despre Canal S SRL

Firma a fost înființată în anul 1994, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Zorelelor. Asociați în firmă sunt Daniel Gheorghiță Tatu și Constantin Buzoi. Daniel Gheorghiță Tatu este și administrator al firmei. În anul 2019, firma a raportat 10 angajați, cu o cifră de afaceri de 1.146.529 lei, iar profitul a fost de 8.282 lei.

Conform confidas.ro, Constantin Buzoi mai este asociat și administrator la Telesat SRL. Canal S SRL este asociat unic la Gir Communications SRL. Daniel Gheorghiță Tatu este asociat și administrator la Telesat SRL și administrator la Gir Communications SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii