Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghița Pufleanu vrea să ridice un bloc de 8 etaje în municipiul Constanța

ro

11 Apr, 2024 17:00 728 Marime text
  • Mai precis este vorba de proiectul imobiliar „Construire imobil locuințe colective S+P+8E cu spații comerciale la parter și organizare de șantier”
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul lui Gheorghița Pufleanu, la Constanța. Gheorghița Pufleanu este soția lui Gheorghe Pufleanu.
 
Mai precis este vorba de „Construire imobil locuințe colective S+P+8E cu spații comerciale la parter și organizare de șantier”,    amplasat în Mun. Constanța, str. Nespecificată, parcela 293/3, jud. Constanța. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Dan Pufleanu a solicitat şi a obţinut de la Primăria municipiului Constanţa, pe data de 27 iunie, Autorizaţia de Construire nr. 1198. Actul constă în „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 1247/14.08.2014 și nr. 1147/29.06.2007 «Construire imobil D+P+terasă circulabilă - unitate specifică de alimentaţie publică», prin Modificare regim de înălţime la D+P+7-8-9e, cu funcţiunea de cazare, alimentaţie publică şi servicii - intrare în legalitate, prin recompartimentări interioare la demisol şi parter şi modificări faţade“. Investiţia la care face referire actul eliberat de Primăria Constanţa este situată în zona Bowling din Satul de Vacanţă.
 
Amintim că în luna iunie a anului 2014, Dan Pufleanu şi SC Confort Urban SA au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea emiterii acordului de mediu, proiectul „Modificare proiect autorizat cu autorizaţia de construire nr. 1147/29.06.2007 - construire imobil D+P+terasă circulabilă - unitate specifică de alimentaţie publică, prin modificare regim de înălţime D+P+7+8+9 etaje, cu funcţiunea cazare, alimentaţie publică şi servicii“.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Este vizat un bloc din Satul de Vacanţă Dan Pufleanu, fiul afaceristului Gheorghe Pufleanu, act importat de la municipalitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii