Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vaccinarea cu Astra Zeneca va fi la liber. Anunțul va fi făcut în cursul zilei de astăzi

ro

13 Apr, 2021 09:51 1537 Marime text
  • Vaccinarea cu Astra Zeneca, la liber


Conform informațiilor furnizate de autorități, astăzi, Valeriu Gheorghiță, coordonatul campaniei de vaccinare din România urmează să susțină o conferință de presă, unde va prezenta o circulară pentru ca vaccinarea cu serul Astra Zeneca să se desfășoare la liber în centrele de vaccinare din țară. Mai precis, oamenii nu ar trebui să se mai programeze și se pot prezenta oricând pentru a fi imunizați.

Autoritățile vor ca vaccinarea cu AstraZeneca să fie permisă pentru toți cei care solicită să primească acest ser. De altfel, au existat cereri chiar din partea coordonatorilor de centre, care spun că se prezintă în continuare numeroase persoane ce vor să fie imunizate cu AstraZeneca.
 

O cauză principală ar fi numărul ridicat de locuri libere pentru serul Astra Zeneca, în timp ce la Pfizer zeci de mii de persoane așteaptă pe listele de așteptare să prindă un loc pentru vaccinare.

UPDATE RO Vaccinare
 

„În câteva zile: vaccinare fără programare cu Vaxzevria (AstraZeneca)

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!”, au transmis administratorii paginii oficiale a campaniei de vaccinare din România.



Important:
-Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe  platforma națională de informare cu privire la vaccinare;
-Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;


-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului;
-Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii