Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tuzla va scoate terenuri la vanzare

ro

05 Jun, 2009 02:22 2849 Marime text
tuzla_primaria.jpgLucrările la sensul giratoriu din comuna Tuzla sunt pe ultima sută de metri. În momentul de faţă, echipele de muncitori lucrează la amenajarea peisagistică a obiectivului. 

„Încă puţin şi este gata. Localitatea avea nevoie de acest sens giratoriu, care o să contribuie la fluidizarea traficului", ne-a declarat primarul comunei Tuzla, Constantin Micu. Potrivit reprezentanţilor primăriei, valoarea investiţiei este de 400 milioane de lei vechi.

Pentru derularea altor proiecte de investiţii, administraţia locală intenţionează să obţină bani şi din vânzarea unor terenuri. „Vom vinde terenuri de la ghiol, din zona turnului de televiziune. Vom organiza licitaţie după ce se va face o evaluare a terenurilor", ne-a declarat primarul Constantin Micu. Edilul a adăugat că se vor pune în vânzare 100 de loturi de teren cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi fiecare.

De asemenea, primarul a precizat că se va executa reţea de canalizare şi pe terenurile de la malul mării. Potrivit edilului, banii necesari se vor obţine prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal, încheiată de majoritatea localităţilor judeţului cu RAJA SA. „Urmează să fie trecute în intravilan 500 de hectare de teren situate pe malul mării", ne-a declarat Constantin Micu.

Alte proiecte importante pentru administraţia locală din Tuzla vizează construirea unui nou cămin cultural, ce va fi ridicat pe vechiul amplasament, dar şi construirea unui bazin de înot. Potrivit edilului comunei, ambele obiective vor fi finanţate prin Compania Naţională de Investiţii. Bazinul de înot va fi amplasat în curtea şcolii, lângă sala de sport pe care administraţia locală intenţionează, de asemenea, să o construiască.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mita 25 Nov, 2009 00:43 datimi mai pamant sami fac casa ca nam unde sa stau
  • ion 07 Jun, 2009 08:49 Pana acum numai minciuni. Cine are rabdare sa revada declaratiile acestui primar facute in presa de la investirea sa si pana in prezent. Din declaratiile lui eu am tras o concluzie trista pentru mine locuitor al Tuzlei. Micu ne duce cu presu. Numai minciuni iar pentru blocarea strazii Costinestiului sa ne rugam sa nu dea ploaie mare ca ii inunda pe toti ce au case acolo din cauza prostiei de a bloca strada si de a ridica bordurile. Apoi o alta concluzie ar fi ca acest Micu e obsedat de Saracila si altceva nu a facut de 1 an de zile decat sa se razbune pe el, doar i-a fost contracandidat. Asta denota ca lui Micu ii e frica de Saracila. Dar, razbunarea e arma prostului si s-ar putea sa cada chiar el. E, ce zici Micule???
  • orange 06 Jun, 2009 16:13 jos Micule pleaca acasa ai furat destul
  • dani 06 Jun, 2009 16:07 Daaa o sa innoate in bazin direct primaru. Jos PSD-ul din TUZLA
  • dani 06 Jun, 2009 16:00 Daaa si o sa innoate primaru cu contabila in el. Pe bazin cat o sa dai 1 milion de euro????