Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul Primariei Tuzla, gata inainte de alegeri

ro

06 Nov, 2009 02:43 1258 Marime text
tuzla_primar_constantin_micu_03.jpgPrimarul comunei Tuzla, Constantin Micu, ne-a declarat că lucrările la noul sediu administrativ al unităţii teritoriale pe care o reprezintă sunt aproape de finalizare.

Edilul speră ca alegerile prezidenţiale de pe 22 noiembrie să prindă comuna Tuzla cu o primărie nouă. Imobilul în care va funcţiona aparatul administrativ al comunei este situat peste drum de vechiul sediu, însă este cu mult mai încăpător decât acesta. Edificiul are etaj şi va fi dotat cu un lift special, pentru persoanele cu dizabilităţi. Lucrările la noul sediu al primăriei au fost demarate în luna august, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 3,5 miliarde de lei vechi.

În ceea ce priveşte construcţia sălii de sport, primarul Constantin Micu ne-a declarat că lucrările sunt deja la stadiul de aproximativ 30%. „Acum abia începe să se vadă că se lucrează. Până în prezent s-a lucrat la fundaţia obiectivului, iar de acum începe să se vadă construcţia", ne-a declarat edilul comunei. Contractul pentru ridicarea noului edificiu se referă la construcţia unei săli de sport şcolare cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori. Semnarea contractului a avut loc pe data de 20 mai. Valoarea investiţiei este de 2.638.364,56 de lei, fără TVA.

După cum ne-a declarat, primarul Constantin Micu doreşte să extindă clădirea şcolii din localitate cu şase săli de clasă. În prezent, edilul aşteaptă lămurirea situaţiei politice la nivel naţional, pentru a face demersuri de finanţare pe la Guvern. Intenţia edilului din Tuzla este să transforme şcoala generală din localitate în liceu cu profil turistic. În opinia lui Constantin Micu acest profil este unul de viitor, care va avea căutare atât printre tinerii din comună, cât şi din localităţile limitrofe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii