Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se asteapta arbitrajul federatiei

ro

12 Feb, 2003 00:00 401 Marime text

Nu s-a ajuns la un acord

CS Tomis Constanta si Silcotub Zalau asteapta decizia forului de specialitate in privinta locului de desfasurare a partidei din turul IV al "Cupei Romaniei"

La o saptamana de cand s-au tras la sorti meciurile turului IV din cadrul "Cupei Romaniei" la handbal feminin, CS Tomis Constanta si Silcotub Zalau nu au ajuns inca la o intelegere in privinta locului de desfasurare a partidei directe, ce sa va disputa intr-o singura mansa, pe teren neutru, pe data de 9 martie. Desi se parea ca cele doua cluburi, de altfel prietene, se vor intelege rapid in privinta acestui lucru, mai ales ca joi cele doua formatii s-au intalnit la Constanta intr-un meci disputat in devansul primei etape a returului campionatului, acest lucru nu s-a realizat. Din acest motiv, ele asteapta arbitrajul federatiei, singura care poate hotari unde va avea loc partida daca echipele nu se inteleg intre ele. Clubul constantean a trimis catre federatie propunerea sa: Brasov, Silcotub dorind ceva mai aproape, Cluj-Napoca.

Teama de inregistrarea video

Sambata, de la ora 10.00, CS Tomis va intalni in etapa a doua a returului pe Selmont Baia Mare. Partida se anunta una dificila pentru formatia noastra, dar destul de interesanta. Cele doua formatii s-au intalnit, in urma cu doua saptamani, in turul III al "Cupei Romaniei", cand CS Tomis a realizat surpriza competitiei invingand Selmont cu 25-23. Conducerea clubului constantean se teme insa ca, de data aceasta, baimarencele isi vor lua masuri de precautie, partida din cupa fiind inregistrata pe caseta video. Indiscutabil, Selmont porneste cu prima sansa, dar CS Tomis vrea sa demonstreze ca se afla pe un cal mare dupa ce, joi, a fost foarte aproape de a scoate un rezultat favorabil cu Silcotub Zalau, scor 21-22.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii