Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sase jucatori de la Farul, exclusi din echipa

ro

23 Apr, 2010 04:07 1155 Marime text
cap_9.jpgÎn urma şedinţei de analiză de la sediul clubului s-a stabilit că pe lângă rezilierea contractelor cu unii jucători, se vor stabili şi amenzi pentru cei care au evoluat în meciurile cu Săgeata şi Botoşani

Farul continuă traiectoria descendentă pe care o traversează în acest retur. „Marinarii" au bifat cea de-a şaptea partidă fără să obţină cele trei puncte, fiind învinşi şi de FC Botoşani, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Singura veste bună pentru trupa lui Dennis Şerban şi Gică Butoiu este faptul că meciul următor, pe care Farul ar fi trebuit să-l dispute la Suceava contra echipei locale, Cetatea, îl vor câştiga cu 3-0 la „masa verde", după ce moldovenii s-au retras din campionat la începutul returului. În ciuda acestor probleme, directorul tehnic al formaţiei constănţene, Dennis Şerban, este optimist în ceea ce priveşte soarta clubului pe viitor, însă este de părere că măsurile de revigorare trebuie începute cât mai curând. „Din punctul meu de vedere este o situaţie dificilă, cred că acest club nu a mai fost în situaţia asta, dar eu sunt optimist şi cred că Farul Constanţa o să-şi revină repede şi va ajunge acolo unde îi este locul. Farul este un club mare şi o să rămână un club mare, indiferent de ce se întâmplă. Mai sunt nouă etape şi trebuie să încercăm să nu ne facem de râs, cum ne-am făcut în ultimele meciuri. Sunt de părere că dacă se vrea să se facă o strategie, ar trebui să se înceapă chiar de mâine, pentru că este de nedescris ceea ce se întâmplă aici", a spus Dennis Şerban. În altă ordine de idei, ieri, la sediul clubului, conducerea grupării de la malul mării a organizat o şedinţă de analiză ca urmare a rezultatelor şi jocului dezamăgitor din actualul sezon. În urma acestei întâlniri s-a stabilit renunţarea la nu mai puţin de şase jucători. Printre aceştia se numără şi golgheterul „marinarilor", Chico Fernandes, dar şi fundaşul împrumutat în iarnă de la Steaua, Emil Ninu. Ceilalţi jucători de care conducerea Farului s-a descotorosit sunt Diogo Andrade, Dragan Gosic, Rastovac şi Marius Ene. De asemenea, un alt component al echipei vizat este „secundul" Bogdan Andone, care a anunţat că va da un răspuns în ceea ce priveşte viitorul său la echipă la începutul săptămânii viitoare. Cu un alt grup de fotbalişti se va încerca renegocierea contractelor. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, în acest week-end, Consiliul Director al FC Farul va stabili amenzi pentru jucătorii care au evoluat în meciurile pierdute cu Săgeata Stejaru şi FC Botoşani.

Contracte prea mari pentru Liga a II-a

Aflat încă în discuţii pentru preluarea postului de director executiv al clubului, fostul preşedinte de la Midia Năvodari, Viorel Căpriţă, s-a declarat nemulţumit de randamentul unor jucători de la care se aştepta la mai mult, având în vedere contractele pe care le au cu clubul Farul, pe care oficialul le consideră enorme pentru liga secundă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii