Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frâncu şi Chirilă, pe bicicletă prin Constanţa

ro

20 Sep, 2010 02:57 1866 Marime text
ciclism.jpgAproximativ 100 de ciclişti s-au adunat ieri dimineaţă pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în faţa hotelului Oxford, pentru a participa la startul competiţiei „Ciclism pentru toţi", din cadrul proiectului „Străzi pentru oameni".

Printre cei care s-au încumetat să străbată traseul de circa 20 de kilometri s-au aflat şefa Direcţie Judeţene pentru Sport şi Tineret, Elena Frâncu, dar şi prim-vicepreşedintele PD-L Constanţa, Constantin Chirilă, cei doi încercând să atragă cât mai mulţi constănţeni să participe la acest eveniment. La finalul traseului, participanţii au primit câte un premiu constând în echipamente sportive, băuturi răcoritoare şi dulciuri. În cadrul aceluiaşi proiect, sâmbătă, a avut loc Crosul Toamnei, competiţie la care au participat în jur de 150 de persoane de toate vârstele. Evenimentele sunt organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • JM 20 Sep, 2010 10:01 Cel din fotografie este Răzvan Florea, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena. Care a pedalat şi el "lângă" Chirilă, la fel cum au făcut-o şi alţi 100 de constănţeni. Mai bine scriaţi despre problemele care au apărut în desfăşurarea acestei acţiuni, pentru a fi remediate cu următoarea ocazie...
  • gheorghe 20 Sep, 2010 05:13 Doamne, ce prezenta insolita!? Candideaza tovarasa Francu pe listele pdl???? Succes la candidatura pentru Trustul Toaleta SRL!