Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciclism CS Medgidia Daria Solomon, pe locul întâi la Cupa Orașului Zărnești, a treia etapă din Cupa României de Șosea (GALERIE FOTO)

ro

03 Aug, 2023 18:00 1342 Marime text
 

 
  • Clubul Sportiv Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
Noi rezultate deosebite înregistrate de micii rutieri de la CS Medgidia.
 
Astfel, Daria Solomon a avut o zi excelentă la Zărnești, acolo unde a obținut locul 1 la Cupa Orașului, la categoria 7-8 ani, în cea de-a treia etapă din Cupa României de Șosea Copii. Alături de Daria au avut o prestație excelentă și Iulian Năstase, clasat pe locul 5, Lucas Dumitrache - locul 8, Iusein Ildar - locul 11 și Teodor Oprea - locul 16.
 
De asemenea, Iulian Năstase a reușit locul 8 la XCM Trophy & XCO Kiddo Trophy, 2 evenimente de ciclism desfăsurate la Jariștea, în județul Vrancea. Iulian a obținut această clasare bună la XCO Kiddo Trophy, care face parte din etapa a IV-a a Cupei României de Mountain Bike pentru Copii
 
„Felicitări, copii!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
În primăvara acestui an, mai mulți copii de la secția de ciclism a CS Medgidia au participat la ediția a III-a a Cupei Cosmopolis, întrecere desfășurată la București.
 
„Sportivii noștri au reușit să se claseze la finalul cursei pe locuri foarte bune, reușind să atingă și podiumul. Concursul de ciclism a fost adresat copiilor cu vârste între 5 si 14 ani. Felicitări, copii!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Locurile ocupate atunci de sportivii de la CS Medgidia au fost:
 
Daria Moldoveanu - locul 2
Iulian Năstase - locul 3
Ildar Iusein - locul 4
Matei Radu - locul 5
Mihaela Radu - locul 6
Lucas Dumitrache - locul 7
Mara Moldoveanu - locul 7.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Ciclistul Adrian Moldoveanu, pe podium la Tulcea (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii