Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Ciclistul Adrian Moldoveanu, pe podium la Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

04 Jul, 2023 00:00 1440 Marime text
 

 
  • Rutierii de la CS Medgidia au participat la mai multe competiții interne.
 
Noi rezultate valoroase înregistrate în competiții de reprezentanții secției de ciclism a CS Medgidia.
 
Astfel, Adrian Moldoveanu, care e sportiv, dar și antrenorul secției, a terminat pe locul secund etapa a doua din Cupa Națională desfășurată la Tulcea. Adrian a mai reușit un podium, locul 3 la Aegyssus XCO. Totodată, juniorul Iulian Năstase a obținut și el o clasare foarte bună, locul 7, la grupa de vârstă 9-10 ani. Iulian s-a clasat și pe poziția a opta la etapa a II-a din cadrul Cupei Naționale de Mountain Bike Copii 2023, organizată în competiția „Movilele Blăjelului XCE & XCO“. „A fost o cursă palpitantă pentru Iulian, cu multe obstacole și provocări, soare, ploaie și zâmbete. Felicitări!“, este mesajul CS Medgidia.
 
Un alt rutier de la CS Medgidia, Gelu Codreanu, a reușit să se claseze în primii zece la „Campionatul Național de Șosea și Paraciclism“, desfășurat la Agnița, în județul Sibiu. Ciclistul din județul Constanța a participat la proba de contratimp, dar și la cea de fond. „O căzătură în ultimii 2 kilometri l-a costat enorm pe sportivul nostru și n-a mai reușit să prindă podiumul. Felicitări Gelu! Toate gândurile bune merg către tine!“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, club sportiv care se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Ciclism
Gelu Codreanu, de la CS Medgidia, pe locul întâi la Turul Colinelor. Clasări bune pentru sportivi și în alte concursuri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii