Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis şi-a luat adio de la Liga Campionilor

ro

07 Dec, 2012 02:33 1219 Marime text
volei.jpgEchipa de volei masculin CVM Tomis Constanţa şi-a risipit şi şansele teoretice de a depăşi grupa E a Ligii Campionilor, în urma înfrângerii din penultima etapă, a cincea, a seriei, în deplasare cu PGE Skra Belchatow (Polonia). Echipa constănțeană a cedat cu 0-3 (23-25, 21-25, 11-25) şi mai poate prinde doar locul trei, care ar putea-o duce în faza Challenge Round din Cupa CEV. Pentru a putea spera la atingerea acestui obiectiv, CVM are nevoie în primul rând de o victorie de trei puncte (3-0 sau 3-1) în ultima etapă, la Constanța cu Dinamo Moscova, pe 12 decembrie . În acest moment, clasamentul este următorul: 1. Belchatow - 15p, 2. Dinamo - 9p, 3. Tomis - 4p, 4. Fenerbahce - 2p.

În confruntarea din Polonia, cel mai bun jucător de la CVM şi, în acelaşi timp, realizatorul numărul unu al meciului, cu 18 puncte, a fost extrema muntenegreană Marko Bojic. „Joc mereu cu plăcere în faţa suporterilor polonezi. Îi ştiu din sezonul trecut. Sunt formidabili. Am dat totul în primele două seturi, dar în ultimul Dante Boninfante a făcut diferenţa, a dat rapiditate jocului", a spus Bojic, care, anul trecut, a câştigat titlul în Polonia cu Asseco Resovia Rzeszow.

„Nimeni nu se aştepta să facem vreun punct în această grupă dificilă. Am realizat însă patru până acum şi păstrăm şanse de a ne califica în Cupa CEV, ceea ce ar fi un real succes. În disputa cu Belchatow, am primit o adevărată lecţie în ultimul set, dar în primele două parţiale am arătat chiar bine", a spus şi Radovan Gacic, antrenorul lui CVM Tomis.

În competiţia feminină, CSV 2004 Tomis Constanța a pierdut şi ea cu 0-3 (22-25, 23-25, 15-25) meciul din Germania, cu SC Schweriner, contând pentru etapa a cincea a grupei E. Cu acest succes, Schweriner și-a asigurat locul doi în serie. CVM joacă în ultima etapă la Constanţa cu Robur Tiboni Urbino, pe 11 decembrie, iar dacă nu-i cedează niciun punct echipei oaspete, poate spera chiar la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, în funcţie de punctajul echipelor de pe poziţia a treia din celelalte grupe. Clasamentul seriei E înaintea ultimei runde: 1. Dinamo Kazan - 13p, 2. Schweriner - 9p, 3. Tomis - 5p, 4. Robur Tiboni - 3p.

Sursa foto: cev.lu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii