Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biruinta in opt

ro

02 Jun, 2003 00:00 775 Marime text

Unirea Focsani - Municipal Medgidia 1-3 (0-2)

Cu doi jucatori eliminati in acelasi minut, Bunea si Cristea, formatia antrenata de Daniel Raulescu a facut un alt meci de senzatie

Asa cum a promis inaintea meciului antrenorul Daniel Radulescu, divizionara B de fotbal Municipal Medgidia a jucat in confruntarea cu Unirea Focsani, din penultima etapa a campionatului, pentru spectacol, orgoliu si bani. Adica, fotbal adevarat. Cu obiectivul realizat inca de cateva etape, jucatorii Municipalului au jucat deschis la Focsani, eliberati parca de stresul retrogradarii. Exact asa cum o facusera si inainte cu o etapa, cand au umilit pe teren propriu pe Electromagnetica (5-1). La Focsani, elevii antrenorului Daniel Radulescu au castigat "numai" cu 3-1. Dar, potrivit tehnicianului, "scorul putea fi mult mai mare". De ce? Pentru ca in minutul 42, la scorul de 2-0 pentru Municipal, tehnicianul constantean, vazand maniera de arbitraj tendentioasa a brigazii de arbitri Iustin Sorescu - Eduard Dumitrescu, Eduard Carcadia, le-a reprosat acestora sa arbitreze corect, motiv pentru care a fost trimis in tribune, pentru ca 19 minute mai tarziu Bunea si Cristea sa fie si eliminati pentru un presupus fault in careu.

I-au luat tare de la inceput

Municipalul a inceput bine inca de la startul meciului. In minutul 10, Bardu, aflat pe un contraatac, a driblat elegant in careu un jucator advers, un altul nemaiavand alta solutie de a-l opri din drumul spre poarta decat aceea a faultului. Omul responsabil cu golurile, Ferenti, a executat penalty-ul, deschizand scorul in minutul 12. Acelasi Ferenti avea sa puncteze pentru golul doi in minutul 38, cand, potrivit celor afirmate de Daniel Radulescu, Municipalul a reusit "cea mai frumoasa faza de gol din acest campionat". Pana la finalizare au fost sase pase consecutive dintr-o atingere intre Posirca, Fugaru, Florea, Chiperi, Bardu, Ferenti. Gazdele au redus din handicap imediat dupa pauza, prin T. Stanciu, dintr-un penalty acordat in minutul 60 pentru un fault in careu, faza la care au fost eliminati cei doi jucatori constanteni. Municipalul si-a vazut in continuare de joc si, chiar daca dupa golul gazdelor s-a temut putin de faptul ca, timp de jumatate de ora, va evolua in numai opt jucatori de camp, a reusit sa se mobilizeze exemplar, izbutind sa puncteze pentru 3-1 prin Posirca (79). "Unsprezecele" aliniat de Municipal a fost urmatorul: D. Petre - Dragoi, Fugaru, Posirca, Florea - C. Marinescu, Ad. Cristea, Bunea, Chiperi (75 Ilcu) - Ferenti (80 C. Ilie), Bardu (90 Cl. Mitu).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii