Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Năvodari vrea să modernizeze stadionul

ro

31 Jan, 2011 02:18 5172 Marime text
Navodari_stadionul_de_fotbal.jpgAşa cum a susţinut în urmă cu ceva timp, edilul din Năvodari vrea să se ţină de promisiune şi să modernizeze stadionul din localitate, să-i dubleze numărul de locuri, să amenajeze o parcare, să cumpere o tabelă electronică, poate chiar şi o nocturnă.

Propunerea referitoare la proiectul privind modernizarea stadionului se va afla pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local, cu atât mai mult cu cât modernizarea este necesară pentru îndeplinirea condiţiilor impuse de forurile sportive pentru o eventuală promovare din Liga II în Liga I a echipei de fotbal a oraşului, Săgeata Năvodari.
„Primăria şi Consiliul Local încearcă să-şi respecte angajamentul faţă de patronii echipei, care o susţin financiar, de a crea condiţiile necesare competiţiei pentru Divizia Naţională", a declarat primarul Nicolae Matei.
Investiţia privind stadionul va rămâne în domeniul public al oraşului Năvodari, la fel ca şi alte investiţii de acest gen, ca de exemplu Sala de Sport. Modernizarea stadionului va presupune dublarea numărului de locuri din tribune de la 4.000, câte sunt în prezent, la peste 8.300, vor fi create încă trei locuri de acces pe stadion, locuri de parcare, va fi achiziţionată o tabelă electronică, posibil şi nocturnă. De asemenea, vor fi aduse la standard spaţiile administrative ale stadionului. „Construcţia actuală va suferi ample modificări, va fi mărită, pentru a crea jucătorilor condiţii - vestiare, sală, la fel şi pentru arbitri şi pentru echipele vizitatoare, aşa cum prevăd normele UEFA. Momentan nu ştim valoarea investiţiei, pentru că nu au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici. Investiţia va fi însă 100% din banii oraşului şi va rămâne în domeniul public al oraşului, alături de Sala de Sport şi alte asemenea investiţii", a mai spus Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii