Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria face orice pentru a vinde locuintele ieftine

ro

30 Apr, 2010 03:02 1468 Marime text
cap_10.jpgÎn încercarea municipalităţii de a vinde cu orice preţ casele ieftine din primul cartier pentru tineri „Baba Novac", aleşii locali au mai modificat ieri, din nou, proiectul de hotărâre prin care proprietarii se vor muta în blocurile deja construite, chiar dacă iniţial aveau repartizare pentru altele.

Consilierii municipali au votat ieri, proiectul de hotărâre care face referire la modificarea şi republicarea Anexei nr.2 la HCLM nr.39/2010 potrivit căreia se fac modificări în ceea ce priveşte primele blocuri pe care le vor ocupa primii locatari ai locuinţelor ieftine pentru tineri.

Astfel, în conformitate cu prevederile articolului 1 din hotărâre, Titularii antecontractelor de vânzare - cumpărare a locuinţelor ieftine situate în blocurile BN 16, BN 17 şi BN 18, se vor muta la locuinţele situate în blocurile BN 7 şi BN 8. De asemenea, cei de la BN 1, BN 2, BN 3 ŞI BN 4 se vor muta la locuinţele din BN 5, BN 6, BN 7, BN 8, BN 12, BN 13, BN 14 şi BN 15. Din conţinutul primei anexe a fost scos termenul care face referire la avansul achitat.

Consilierii locali au retras ieri de pe ordinea de zi, proiectul care făcea referire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea celui de-al doilea cartier de locuinţe ieftine pentru tineri, în etapa Studiului de Fezabilitate.

Cât despre stadiul actual al proiectului, primarul Radu Mazăre a precizat că lucrările la cel de-al doilea cartier de locuinţe vor începe la momentul în care se va cunoaşte câte persoane se vor consuma din cei înscrişi pentru prima mie de locuinţe. „Atunci vom decide, şi în funcţie de finanţele pe care le avem sau nu, dacă începem cel de-al doilea cartier de locuinţe", a conchis primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii