Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educației Proiectul de ordin privind aprobarea indicatorilor de eficiență și de impact ai programului „Masă sănătoasă”, în consultare publică

ro

15 Mar, 2024 13:10 544 Marime text
Ministerul Educației a lansat în consultare publică proiectul de ordin privind aprobarea indicatorilor de eficiență și de impact ai Programului Național „Masă sănătoasă”.Puteși găsi modele de rapoarte, grile de monitorizare și chestionare, menite să ofere sprijin școlilor, AICI

Pentru monitorizarea și evaluarea implementării programului, precum și pentru stabilirea măsurilor necesare pentru remedierea deficiențelor apărute în derularea acestuia, am stabilit indicatori de eficiență și de impact, anunță Ministerul Educației. 

Indicatorii de eficiență evaluează măsura în care calitatea produselor, a serviciilor alimentare și gradul de satisfacție a beneficiarilor programului au fost atinse, cu resursele alocate.

Indicatorii de impact se referă la evaluarea pe termen mediu și lung a beneficiilor implementării Programului național „Masă sănătoasă”.


Citește și:

Ministerul EducațieiLista unităților școlare din Constanța care au în uz câte o clădire încadrată în clasele de risc seismic (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii